Special Offer

Author

l Awas Perempuan Plastik l

Salam Bloggers...

Ari ni ari selasa. Kejap je kan. Pejam celik pejam celik da nak abis da pun bulan 5. Huhu.
Emm, smlm ada masalah teknikal sampai nk blogwalking pun tak dapat. Sigh** Anyway ari ni aku nak bercakap sikit pasal Perempuan Plastik..


Apa yang korang faham ngan perempuan plastik ni? Emm lain orang lain fahamannye. Biasa lau pompuan yang make up tebal-tebal tu orang da anggap plastik kan. Lebih kurang macam tu la.  Erk.. Actually aku teringat sorang mak cik kt kg aku nih. Muka bleh tahan la putih merah, licin, berseri-seri lagi tapi pabilaku melihat dikakinya.. Ish..ish..ish... kakinya sangat kotor. Aduhai...

Nak jaga muka perlulah jaga anggota yang lain jugak. Jangan asyik tumpukan muka je tapi kaki berdaki. Ramai pompuan yang aku jumpa macam ni. Muka perghh.. cantik.. Siap dipuji.. Kalau lelaki tgk pun cair tapi cube tgk tang kaki.. If kaki bersih pass la pompuan tu.. Kalau kaki kotor tak payah la.

Biasa kite dengan jagalah kesihatan luaran dan dalaman. Ye dalaman dan luaran sangat penting. Tapi bile sebut aspek luaran masy kita ni just nak tumpukan pada wajah dan bentuk badan. Kalau wajah cantik, tubuh cantik tapi kaki tak berjaga teruk juga. Aiyoo..


 KAKI MELAMBANGKAN PERIBADI DAN KEBERSIHAN

Mesej ini disampaikan oleh aku sendiri. Aku melihat dengan mata dan kepala aku sendiri. Jadi ini bukan rekaan. Aku sampaikan melalui penulisan agar ada pompuan plastik ni membaca statement aku dan sila bersihkan kuku kaki dan jga kaki korang. Tak setuju ngan statement aku? Korang punye hal la kan.. :)


Sekian
Tag : personal
5 Komentar untuk "l Awas Perempuan Plastik l"

setuju sgt. kiranya kaki ni mmg tlpas pndang kn. mcm tu jugak lelaki~ kebersihn kuku tgn kita tgk dulu rite~

hey..nice blog...
law sudi, mai la singgah..http://bbudakdebab.blogspot.com

@JayBon: betul.. lau kuku kaki n tgn hancus maknyenye mmg ler pengotor..

@ Budak Debab: okey nnti sy terjah blog anda. :)

kaki perempuan aspek penting...love feet

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top