l Canon Powershot A470 Utk Dijual l

Salam Semua...

Mlm ni nak jadi bisneswoman jap. Actually kat sini aku nak jual Kamera Canon Powershot A470. Lebih tepat lagi Kamera blogger Redzuan-Ridz (RR). Blogger RR nak jual kamera ni coz RR bukan jenis orang yang suka guna kamera plus kat rumah banyak kamera tapi ntah macam mana masa aku nak beli kamera ari tu RR pun nak beli jugak. So kamera tu baru digunakan sekali oleh RR. Tu pun digunakan masa cousin kawin. Then kamera tu kini tak digunakan lagi.

Oleh itu RR nak jual kamera tu. So aku nak buat review la sikit pasal kamera ni.


ni la kamera RR


Kamera ni:
Megapixel : 7
Zoom: 4x
LCD Screen: 2.5 inches
Dimensions: 104.8 x 55.1 x 40.7m
Weight: 165g
Battery: AA
Memory Cards: SD/SDHC
Price: RM499.00

RR Price: RM280/ NEGO (w/out SD)



Jika anda berminat untuk membeli kamera ini anda boleh menghubungi RR di 0122377399/0132825626. Siapa yang tinggal kat area PJ atau KL boleh berjumpa terus dengan RR. Anda dapat kamera bersama kotak kamera dan casing kamera. :) (Serious buyer only)

Selamat Membeli!!!
Tag : jualan hebat
0 Komentar untuk "l Canon Powershot A470 Utk Dijual l"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top