Special Offer

Author

l Five Moment Of Infidelity l

Salam Semua..

Wohoo.. ari ni aku nk story2 pasal movie Five moment of Infidelity. Memula confuse aku nak faham movie ni.. Apa la citer ni..Akhirnye baru la aku faham rupe-rupenye pasal kecurangan dalam perhubungan. Walhal kt tjuk movie tu da jelas-jelas da kan. Bongok betul.


Movie ni memuatkan 5 kisah perhubungan yang menceritakan kisah perhubungan suami-isteri, persahabatan, and GAY pun ada jugak.. Anyway tengok movie ni bukan sekadar tgk sahaja ok tapi kena la thu apa moral of story.. Apa kisah pengajaran yang diselitkan. Dalam perhubungan apa yg penting mestilah jujur. Kejujuran tu jujur dalam perhubungan. Bile tiada lagi nilai kepercayaan dlm perhubungan maka semuanya tak berguna lagi. Nak dapatkan semula kepercayaan? Tak semudah di sangka.. Ingat tuh..

Anyway aku ingt nk upload full movie dlm entri ni tp disebabkan movienya ada unsur-unsur yang kurang sesuai untuk tontonan umum jadi aku x leh la letak movie tu kt sini. Besides bukan semua blogger umur 18 thun ke atas kan. Ada blogger yg belum cukup umur.. :) Erk.. jangan marah..

Tapi kalau korang nak leh request kt komen entri ni. Aku akan bgi korang..

Ok la.. Aku kasik trailer movie ni la.. korang leh tgk.. Mana tau berminat nk tgk ke kan.. :) Jom layan..

Best tak?? Rasa-rasa korang berminat nk tgk tak?? Berminat komen kat entri ni.. Nnti aku bagi full movie kt korang.. :)

Anyway ada byk lagi movie yg aku review..

Sekian.. Selamat Menonton.. :)
0 Komentar untuk "l Five Moment Of Infidelity l"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top