Special Offer

Author

l Gonna Miss Campus Life l

Salam Semua...

Practikal da abis... tapi skang bru ada entri nih.. Tak de masa buat post tentang ni.. Sebab abis je praktikal fokus pada latihan ilmiah.. Ye latihan ilmiah.. Tak payah la sebut thesis.. Masa buat PhD je kan.. So da siap edit-edit latihan ilmiah tu dengan confident nya aku pun pergi la jilid.. Bile da antar salah spacing plak.. Apa boleh buat.. Duit x de da nak tukar.. So aku hantar la yang salah.. Hopefully tak fail la.. X kan la sebab spacing nk gagalkan aku.. Aku bako fac tu.

*girls with Queen Diana*

Praktikal da abis, latihan ilmiah da beres maka berakhir la tugas aku sebagai seorang pelajar kaunseling tahun akhir UM..macam kejap plak masa berlalu. Dulu masa first year lepak ngan member siap cakap lambatnya tahun empat. Da letih la nak belajar. Tapi skang macam rindu nak belajar. Sambung Master?? Plan tu ada la tapi buat masa skang ni aku nak keje bayar ptptn la dlu kan..

Aku belajar banyak perkara kt kampus. Macam2 ragam orang aku jumpa.. Haha.. Ragam aku pun sama.. Tak suka aku akan act as tak suka. Tak de maknanye aku nk bermuka-muka. Da tak suka buat apa nak hipokrit kan. Perkara buruk yang pernah aku buat kat UM adalah ponteng kelas. Seumur hidup aku tak pernah ponteng kelas. Tapi kat UM ntah macam mana ntah aku ponteng. Haha.. Buruknya perangai.

*Best Frens*

Aku rindu nak buat assignment. Warghh.. aku paling suka assignment individu. I'm prefer individual assignment than group assignment. Susah nk bekerjasama. Aku tahu tu.. Lagi2 aku bukan orang yang suka buat keje last minit. And ramai member aku suka buat keje last minit. Aku akan pastikan assignment aku siap dua minggu sebelum due date.

Ok la.. Back to reality.. Now it's time to seek a job. This wed ada interview.. I wish i got the job.. I love being student counselor. Coz i know educational setting is my world actually. I just realized it. OMG.. Emm.. Wish me luck.. Sekian.
Tag : personal
2 Komentar untuk "l Gonna Miss Campus Life l"

tak sabar nk hdup d kampus..hehe

salam ziarah..jenguk dan follow dari blogger malaysia fb..feel free to follow me :)

M Fizan: selamat memasuki alam kampus.. mmg best.. amik la ilmu luar kelas byk2.. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top