Special Offer

Author

l Nilai BlogWalking l

Salam Semua blogger...

Entri kali ni khas utk blogger. Tak kisah la blogger otai ke, blogger baru ke yang pasti khas utk sesapa yang ada blog.


Ok la.. Honestly la aku rasa hanya 40% sahaja blogger yang berblogwalking ni yg baca entri. Yang lain tu sekadar dtg tinggal link and tinggal pesanan utk follow balik then dtg baca entri and bla..bla..bla..
Adakah blogger yg berada dlm dunia blogging ni sekadar blogwalking dan nk up traffic je. Singgah hanya utk traffic dan klik nuffnang. Tapi baca tak entri blogger lain? Ye baca tak semestinya komen.. Kadang tu susah nk komen membuatkan blogger pun malas nk komen..

Jenis aku cukup la aku baca tp kalau yg susah nk komen aku x dapat nak komen. Aku punye blog pun aku rasa mcm susah nk komen. Emm.. tentang penggunaan software utk blogwalking tu pun sama. Mesti blogger yang update entri terkilan sbb ada blogger yg dtg sekadar campak entri. Then kalau blogger tu ramai follower terus judge yang blogger tu famous.. Macam tu ke.. Bile blogger tu da ramai follower then perlu ke sikap seorang blogger tu bertukar jdi bongkak dan act mcm dri tu bagus sangat.. Sebab follower ramai. PERLU KE????

Erk.. macam nada tak puas hati je kan.. Ye memang. bukan tak puas hati cuma terasa macam tak patut la nak bersikap sedemikian.. Ramai lagi blogger otai yang bagus yang da lama dlm dunia blogging ni. Tegur biarlah berhemah. Tak perlu la nak tegur dengan bongkak dan sombong.. Ibarat ilmu penuh di dada. Tak paham betul aku..

Adakah Nilai blogwalking=

               datang campak link +tinggal pesanan x klik nuffnang = up traffic + dapat duit

Entri anda yang update setiap hari??
Ada komen di kira hebat, x de komen di kira tak hebat??
Begitukah??

Pasti blogger ada jawapannya.. Jawab sendiri..

Sekian...
Tag : personal
2 Komentar untuk "l Nilai BlogWalking l"

wahhh,,luahan perasaan ni..btol2 juga 2..huuu..sy stju..kdg ade je just kt shoutmix je..x byk yg komen entry..hope kte semua dpt berbloging dgn sernok..yeahh..ehheh..=)

hehe.. haah luahan perasaan.. kdg tu tertanye2.. sejauh mana org bc kitenye entri.. :) apapun blogging ngn happy. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top