Special Offer

Author

Lelaki Tak Suka Perempuan #1: Kebudakan

Salam Semua...
Ari ni ari sabtu... da fikir ke ari ni nak bukak puasa kat mana??

Ok la ari ni aku nak sharing tentang LELAKI TAK SUKA PEREMPUAN....

Aku nak share satu persatu... Apa yang disharing adalah apa yang berlaku disekeliling dan mungkin juga dialami oleh aku.. NBL is personal blog so I will share and express what i feel (abaikan eyh..).. Peduli apa kan dengan apa kata orang..

Ari ni punye entri adalah LELAKI TAK SUKA PEREMPUAN....KEBUDAK-BUDAKAN.

Memang betul pun ada lelaki yang tak suka perempuan kebudak-budakan sampai rasa naik menyampah nak layan sikap kekasih.. Kalau tak suka putus je la pergi cari lain kan.. Cube ingat balik masa mula-mula kenal dulu time tu ada fikir perangai pompuan tu macam mane?? Tak fikir kan.. Kononnye suka la sampai tak nampak benda lain.. Tapi bile da dpt nak abaikan plak.. Bodoh kan.. Kadang tu aku rasa bengang jugak dengan lelaki ni.. Mula-mula pandai la nak mengayat then bile da dpt kejap je pun nak caring2. Jadi perempuan jadi cpt bodoh nak makan pujuk rayu lelaki alik2 korang yang terseksa..

Logik apa kalau perempuan ada sikap kebudak-budakan.. Sebabnya nak minta perhatian daripada kekasih hati la... Korang tak faham la...Cuba tgk budak-budak macam mana perangainye.. Bila tak dapat perhatian apa yg dorang buatkan?? So lu fikir la der.. Bukan ari2 pun perangai kebudak-budakan.. Kadang kala je kot. So please la understand us.. Bukan mintak duit pun tapi minta perhatian... PERHATIAN tu kalau da tak ada, aku confirm la lama2 perempuan akan hilang rasa sayang.. So sedia la utk putus... Korang pun suka kan bleh cari perempuan lain.. Belajar menerima pasangan anda daripada mengkritik sehingga menyakitkan hati.. What u give u get back.. U deserve it!!!

Ok nantikan next entri dalam Lelaki Tak Suka Perempuan #2:______
0 Komentar untuk "Lelaki Tak Suka Perempuan #1: Kebudakan"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top