Special Offer

Author

Diamond in the SKY

Salam Semua..



Perkara yang paling aku nak lakukan skang and rindu sgt2 is lying down and wathing star in the sky. Dulu aku selalu tgk bintang.. Suka sgt2 kt bintang. Tapi kat KL ni mane nk cari bintang? Bukit Bintang? Alangkah best nya dapat tidur di bawah langit yang terbentang luas menyaksikan batu permata di dada langit disinari dengan cahaya bulan purnama dan ditemani oleh orang yang tersayang (Lurviey). Ohh.. aku nak tgk bintang sangat2 nih!!!!
 
Twinkle twinkle little star, 
How I wonder what you are
Up above the world so high
Like a diamond in the sky

Last aku tgk bulan sambil berbaring menikmati kerdipan bintang kat langit kira2 7 tahun lalu. Time tu on the way ke Kuantan nak melawat arwah mak tok tapi tetiba kete papa buat hal kat Tengkawang plak.. Jamn la kat rosak kat kawasan macam tu.. Toll trak mane nk cari kt situ? Last skali kawan papa datang tarik kete ngan lori. Apa lagi.. Papa duk kat depan la and kami berlima tido di belakang lori.. Hehe.. Kebetulan time tu bintang banyak and memang menikmati betul2 la. Indahnya.. Walaupun sejuk sangat2 and masa tu pun da pkul 11 or 12 mlm aku pun kurang pasti..Da lama..

Salah satu impian aku adalah bilik berbumbung yang boleh bukak untuk tengok bulan and then tido. Hehe.. Mengarut? Emm.. Segalanya mungkin kalau mahu. Hehe.. Hati tenang saat menikmati keindahan alam ciptaan Allah S.W.T. Bersyukur sangat dikurniakan mata untuk melihat dan menikmati alam ini. Alhamdulillah. :) 


P/S: Ingin melihat bintang sehingga mata terlelap


Tag : personal
0 Komentar untuk "Diamond in the SKY"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top