Special Offer

Author

Iphone Sick, iSick

Salam Semua..

Apa tu Iphone Sick? Adakah Iphone 6 yang bakal keluar selepas Iphone 5 yang baru launch baru2 nie? Semestinye tidak ada kena mengena. Wahaha.. Selalu kite dengan home sick, hostel sick tapi boleh tak kalau aku kata Iphone Sick sebab aku tgh rindu iPhone aku? Kenapa tak boleh plak.. Aku punye blog, aku punye suka la.. Because off that iSick!!

ciannye :(

Well actually ni da masuk minggu ketiga aku hidup tanpa iPhone.. Sumpah rindu giler.. Bukan tak nak beli charger tp mcm da serik sikit. Tahun ni je da 3 kali tukar. Apa la nk jadi ngan aku ni. Charger pun tak reti nak jaga. Lurviey da kasih hadiah tu pun charger tak leh jaga.. Sigh**
Rindu ngan software yang belambak-lambak dlm iPhone tu especially Twitbird, Tumblr, Angry Bird, Photoshop dan lain-lain. 32G besar woo.. Sampai aku tak tahu nk download apa lagi.. e-book da bertimbun sampai tak abis baca. Lagu da letak sampai beratus.. Daripada agama,hiburan,games semua aku rindu.. Tapi banyak2 software yg ada aku gagal menggunakan Google Maps and GPS masa nk cari tmpt aku interview 5 bulan lepas. Last2 aku korbankan saje jawatan tersebut. Mungkin rezeki aku di sini...tempat keje skang.. :) 

So, persoalan skang ni bile nk beli charger nih?? Aku masih keliru,buntu dan tak tahu.. Tak tahu..Tak tahu.. Erk.. Apapun yang pasti ke mana jua aku pergi even tak leh guna aku tetap bawak.. :( . Oppss sebut pasal phone terkejar2 balik hostel before pkul 11 td then terbawak Lurviey punye phone... Arghh susah la aku nk contact.. Sigh** Miss him damn much rite now.. Arghhhh!!!!!!!!!!!!!


P/S: Rasa nk rembat VAIO satu la nanti..
Tag : personal
0 Komentar untuk "Iphone Sick, iSick"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top