Special Offer

Author

Birthday Treat Lite Part Two

Salam Semua...

Mengada-ngada betol entri nk celebrate birthday sampai ada part one two three plak kan? Watever.. Tak de sapa kesahh pun kan. Btw masih belom terlambat untuk ucapkan congratulation kepada pelajar cemerlang PMR. Yang kurang cemerlang tu keep it up for SPM. Never give up. Aku punye result PMR pun mcm harem jugak. Maklumlah asyik berpindah randah kan then form 2 duk sekolah baru, ada masalah buku teks ngan budak yang agak kerek sikit kn time tu. Huh.. Lepas tu masuk form 3 tetiba plak terpaksa duk kelas yg rendah sikit. Eh.. selama ni tak pernah-pernah mcm tu. But lucky cikgu time tu mmg pay attention utk kelas aku. Terima kasih cikgu. Eh.. meleret plak..


Ok nampak sgt muke kebulur nak makan kan? Yes.. sememangnya aku lapar sgt2 time ni. Abis keje terus pergi kat Lurviey. Ni kat Gombak but disebabkan lapar yg amat sangat makanya aku pun lupe nama restoran ni. Sorry..Tak tahu nk terjah kat mana if kat Gombak. Daripada stress fikir tempat makan kat mana lebih baik pergi je tmpt yg biasa pergi. Pilih tempat makan pun boleh stress kot.. It's true... 



Khusyuk tgk berita baru start. Sian Lurviey.. Stress ngan jamn eyh? Huh.. Ok la tu kan.. Sama-sama stress.. Aku stress menunggu and Lurviey stress ngan jamn. Jumpe terus terjah tempat makan. Tak nampak tmpt lain daa..


Ni memang menu yang selalu order kalau makan Tom Yam. Wajib ada telur goreng. Biasa amik ayam goreng tepung but kali ni Lurviey order ayam masak paprik. Ok la not bad. But aku suka kailan ikan masin die. Terbaikk... Masa ni Tom Yam belum sampai lagi. Tapi servis memang 4 bintang la. Cepat, tak de la hangin aku menunggu even ramai orang. Cekap!!! 

Ayam Masak Paprik (hand shaking)

Tom Yam Campur

Kailan Ikan Masin

Telur Dadar (krunchy)

Air Teh Sudaa..

Berdua




Eh.. Baru perasan gambar tv besar gedabak tak masuk kat sini. Emm tak pe lah.. Aku bagitau kat sini ada tv besar gedabak, sambil makan boleh dgr berita atau tgk citer. Tapi time azan die mute kan suara tu. Bagus.. Waa respect ini kedai.. Semoga bertambah maju. Last time datang kedai ni biasa-biasa je. Datang semalam eh da berubah wajah. Ingat owner baru tapi still owner yang sama. Lighting pun da mcm romance2 giteww.. Gambar kat atas di ambil menggunakan iPhone 3Gs je. Bukan iPhone 4 yang ada flash jadi kureng sikit la gambarnye lagi-lagi bile duk dlm samar-samar mcm ni. :) Kenyang syukur Alhamdulillah. Thanks honey.. Nanti ada lagi kan?? Hehe.. Kat mana? Tunggguuu....  Sekian

P/S: Craving for cake buatan tgn sendiri. :)


0 Komentar untuk "Birthday Treat Lite Part Two"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top