Special Offer

Author

Cheated by Tango

Salam Semua..

Sapa kat sini suka TANGO sila tak payah buat apa-apa.. Sebut tango je terbayang Shakira yang gorgeous. Cantik and mantap gile. Tapi bile baca majalah 3 tahun lepas yg mana die akan diet 3 bulan before penggambaran video klip emm kat kepala otak aku mula la fikir yg dorg hanya fitkan balik badan and diet bile nak shooting je la eyh? Emm.. Apa2 je la kan. Tu die punye hal. Tapi now aku punye citer bukan pasal Shakira Waka-Waka tapi pasal aku tertipu dengan packaging coklat lebih kurang macam cadbury. Damn.. 


As usual coklat memang diperlukan oleh aku sbb bleh release tension.. (bajet je kan). Kalau la coklat boleh menaikkan berat bdn aku.... Ari-ari aku akan beli coklat (desperate gile nk gain weight while others nk loss their weight.) Pathethic giler. Then ushar la nak beli yg mana kan.. Biasa grab cadbury tapi mcm nak try something else. Last month try Dove.. Not bad but still I love Cadbury most. 

Sampai kat rak coklat mcm org gile cuz almost 15 minit kt situ je. Duk membelek-belek nak amik apa. But yg mmg tak kan ada dlm list utk tekak aku ialah caramel coklat. Aku sgt2 tak suke caramel coklat but Lurviey love it. So grab it for him. Untung la sbb aku tak kan mintak sikit ngan Lurviey sbb aku mmg tak suke. Huahaha.. Then nampak something packaging mcm Cadbury then amik tgk huh.. Tango. Apa ni? Keluaran mana? Emm.. mcm nak try je.. So aku pun grab satu. Elemen penting dlm coklat adalah bile ada ALMOND



Di sebabkan mlm ni tak dpt keluar tgk gerhana bulan (serious aku frust menonggeng) aku pun amik Tango and makan la kononnye stress la tu kan. Denial. Emm.. First bite.. Ok la, ada almond sedap.. Second bite.. Manis la sikit. Aku tak suka manis then wrap balik coklat tu simpan dlm bekas. Confirm amik masa nk abiskan coklat ni nanti. Pantang tekak aku benda yg manis-manis ni. Sebab tu each time nk minum air aku akan cium dulu air tu amik bau. Huh.. sebab kalau air tu manis aku bleh bau. So da tau manis amik half je la kan then campur air kosong lagi half. Ish.... Tak pe lah Tango eyh.. Ni first and the last aku beli cuz I'm prefer Cadbury lagi. (marah diri sendiri, gedik nk try something else konon)


Aku prefer Cadbury dri coklat lain sebab tekak aku da biasa ngan coklat ni. Bile coklat cair dlm mulut perghhh nikmatnye tak boleh ckp. Yg penting kalau susah tido time amik SPM dulu, one bite cadbury then terus mata mengantuk. Coklat letak bawah bantal, hehe.. Nasib tak bersemut.  Nampak sgt mcm tak gosok gigi kan? Gigi da gosok tapi faham-faham la bile da mkn coklat then mengantuk so terus tido la. Sekian.

P/S: Wish utk ada satu kedai choc base.


1 Komentar untuk "Cheated by Tango"

hai tq 4 visit...sory lmbt ea heheh iz dtg cni ^_^hehe handbouqet yg mane ek?

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top