Special Offer

Author

Creambath Spotted

Salam Semua...

Yeayy... U know what... Today is exciting day for me. Ok.. Aku tipu.. Today is a Boring Day. Do nothing, just sit back and relax. Huh.. Malas nk fokus and think too much about today cuz menyakitkan hati je. Sumpah rasa nak sepak terajang je dinding semua.. Ish.. Melampau..

Btw smlm pergi beli stok makanan utk bulan ni then as usual aku akan listkan apa yg aku nak beli. Mudah cuz takut lupa.. (still lupe nk beli jugak even da listkan). Da settle amik barang yg aku nak then pergi kat bahagian shampoo plak and tgk mana satu nak grab kan. Last-last tak grab shampoo tapi aku grab Rejoice Creambath Rich Straightening Treatment. Ntah natang apa la creambath ni. Aku main grab je. Before this pun aku just pakai shampoo ngan conditioner je and tak pernah pakai benda lain.  

Balik bilik excited aku amik Creambath and baca natang apa la benda ni. Kat bekas tu tulis "untuk membantu mengurangkan rambut kusut". Huh.. memang bab rambut ni aku kureng menitikberatkan. Kadang rasa rambut da macam mak lampir da. Huahaha. Tak sbr nk tahu keajaiban creambath ni so smlm terus guna. Wow... not bad.. rasa lembut je rambut (jakun gile kan?) . Ok now rambut aku telah dinodai oleh Creambath. Aku nk pergi grab lagi satu sok since ada promotion. Harga mcm tak masuk akal murah..




Lagi satu bau die tersangatlah wangi (bgi hidung aku la). Rasa mcm nk mkn je krim. Teringat zaman kecik dulu makan ubat gigi kodomo lion. Mcam bangang plak bile ingat balik. Hehe..Sebut pasal rambut ni tetiba plak teringat sharing session pasal penjagaan rambut ngan GM and my colleague. Perghh.. rumit jugak nk jaga rambut but for the time being kena slowly la. Nk cri yg betul sesuai bukan senang kan. Bangun pagi hati senang je rambut lembut. Tapi lebih mudah kalau nk jaga rawat rambut if rambut pendek (pandangan aku sendiri ok). So amik gunting terus gunting rambut sendiri. Hah.. jangan terkejut, since form 3 aku gunting rambut aku sendiri tanpa pelu pergi kedai. Bukan aku nk buat rambut pun,  So da settle jadi tukang gunting tak profesional now tak payah nak pening-pening lagi. Go for it..Yeahh... Sekian.. 

P/S: Nak grab ke tak Arabian eyeshadow pallete?


0 Komentar untuk "Creambath Spotted"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top