Special Offer

Author

Jumaat Terakhir 2011

Salam Semua...

Jumaat terakhir tahun 2011, hehehe... finally aku buat Blitz Give Away 2012 khas utk bloggerz semalaya. Murah hati nak share dgn blogger rezeki yang diperolehi. Amin.. Semoga Allah mempermudahkan lagi rezeki kite. Td berblogwalking mcm-mcm azam da aku tgk kt entri. Ada yg nak beli kereta, ada yg nk jadi baik, ada yg nk dpt straight A's, ada yg nk kawin and mcm-macam la.. Korang ingt tak masa kecik-kecik dulu sekolah rendah bile masuk tahun baru cikgu suruh buat karangan "Azam Baru Saya" . Cube nak flashback balik tapi aku ingat tajuk je. Aku tulis centrekan tajuk pas tu garis double line.



Semalam bile dpt tahu 'something' from Lurviey, huh sentap gile kot. Sabar je la. Balik cube nk rationalize balik so that aku feel better. Well tahun 2012 ni nk jadi org yg realistik and individualistik. Asyik aku je nk jaga hati orang tapi orang ada fikir pasal aku. Baik aku jga hati aku for the sake of mental health. Hehe.. Realistik bukan materialistik ok. Hidup berpaksi dengan realiti bukan dengan drama-drama kat tv nuh. 

Tak sabar rasanye nak balik rumah, jmpe mama and papa and adik-adik. Yg paling penting, balik nk melantak puas-puas sbb lepas tu raya la plak dapat balik. Sigh** Btw, 3hb berday mama. Planning to get something for her. Aku tahu mama xnk pun but still aku nk beli. Benda yg nk dibeli da pun ada kt otak. Cume nk tunggu gaji je. 

Pagi td, dtg keje jln lengang gile, means ramai yg cuti sbb nk abiskan stok cuti kan. Jamn la KL nampaknye ari ni. Confirm. Semalam pun da jamn. Jalan Dataran Merdeka pun da tutup. Ckp tutup mlm ni tapi smlm lagi da tutup. Sigh** Sampai office buat keje. Yeay.. Dapat jugak docs yg di nanti minggu ni. Huh. Lepas tu pak cik call ajak dinner. Dilema plak aku. Kete Lurviey ada probs. Now still tak confirm either jmpe dinner mlm ni or breakfast pgi sok. Cuti minggu ni duk melangut di bilik la jawabnye. Boringnye. Momo da pun selamat meninggalkan aku. Sedih gile. Sekian

P/S: Lunch Dulu


Tag : emovere
0 Komentar untuk "Jumaat Terakhir 2011"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top