Special Offer

Author

Kemaluan Cacat?

 Salam Semua..



Ish tak tahu nk mula mcm mana da ni.. Nk gelak guling-guling bile tahu ada gak makhluk yg jenis bangang search benda pasal KEMALUAN CACAT. Erk.. Kemaluan cacat? Now I wonder siapakah golongan yg mencari info pasal kemaluan cacat nih? Doktor? Nurse? Atau org yang desperate and tgh sangap nak tettttt (cencored). Huh.. Nampak sgt otak individu yang tak terpilih ni makin teruk. Cuba la cari info benda lain yang mendatangkan manfaat. Kot ye pun sangap cube guna cara 'sihat' sikit bukan nya mcm ni. Aduh... Better pergi seek professional help la mcm ni. Parah!!! Si comel kat atas pun gelak tak henti-henti tgk key word mcm ni. Sekian 

P/S: Nk gelak aku sbb tak tercapai akal ku.. Klik sini ucap terima kasih kat si comel gelak non stop


0 Komentar untuk "Kemaluan Cacat?"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top