Special Offer

Author

My Disember (Opening)

Salam Semua...

Yeayyy... Dia datang... dengan lenggang lenggoknya** ( baca berlagu ok).. Finally Disember menjelma lagi. Alhamdulillah masih diberi kesempatan untuk bernafas menikmati Disember 2011 ini. Mungkinkah Disember 2012 aku masih di sini? InsyaAllah.. Ya Allah panjangkanlah umur aku..Amin.. Tak terasa da hujung tahun pun and tahun depan da 2012. 



Bulan 12 ni banyak benda nk wat but paling penting mahu shopping.. Huh.. pompuan memang tak abis-abis ngan shopping.. Macam status cousin aku kat bawah ni.. 


Klik Gmbr lau nak tgk lebih jelas


Tapi memang betul pun kan. Majoriti gals love shopping.. Tak shopping pun window shopping jadi la kan. For me lau window shopping manjang hangin la jugak. Asyik nk cuci mata je.. Bile nak cuci tangan kan. Tak kisah la barang tu murah, mahal, branded tak branded yang penting shopping namanye. Janji ada kualiti.  

Lelaki, sila keje kuat-kuat sebab isteri/tunang/gf nak shopping

Da name pompuan, barang yang kt shopping complex pun yg berlambak-lambak brg pompuan juga so make sense la pompuan lebih suke shopping kan. Hehe. Cakap pasal shopping ni teringat satu situasi yang mana time tu aku nak beli shawls tapi masa tu kat shopping mall (dirahsiakan) berharga RM40 then Lurviey ckp beli kat Masjid Jamek je lebih murah and kualiti sama je. Kt situ mahal sebab nak bayar sewa lagi. Menyirap jap kan aku bile Lurviey ckp macam tu. Tapi bile fikir balik memang betul pun. Ada satu kali tu aku beli seluar jeans harga die sangat murah.. RM15 je. Tahan 3 tahun ngan aku. Ok la kan wat lasak mcm tu je pon. So sangat berbaloi la beli RM15 yg tahan hingga 3 tahun gitu...


Bersempena bulan 12 ni ramai rakyat Malaysia melabur duit bersempena Year End Sale (YES) yang sedang berlangsung di seluruh Malaysia tambah plak student tgh cuti kan..Aku pun nak melabur jugak.. Tak sabar nih.. Entri ni da melarat tang shopping plak kan. Apapun semoga bulan 12 ni membawa keceriaan dan kebahagiaan dlm hidup aku, kerjaya aku, financial aku, and semoga aku dapat settlekan perkara yang perlu disettlekan sebelum 2012 menjelma. Planner oh planner I need u badly. Mahu merancang apa yg ingin dilakukan sepanjang bulan 2012. Ooo yeahhh...*muka excited, sambil berzumba. Sekian


P/S: First thing to do- Dapatkan planner kembali. 


Tag : personal
0 Komentar untuk "My Disember (Opening)"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top