Special Offer

Author

Rahsia Orang Korea Kulit Cantik

Salam Semua

Suka suki kembali kali ni nk ushar korean la plak.. As we know orang-orang korea ni cantik. Muka flawless, tak cela sikit pun. Lagi-lagi kalau tgk model contact lenses tu. Macam-macam pose dorang buat, nampak comey mcm budak-budak. Apa Rahsia Orang Korea ni kulit cantik? Ushar kt bawak ni...















.
.
.
.
Tadaaa.... Cer banding



Hebat tak? Wink** Senang je nampak die make up cover situ sini da nampak flawless.. Macam tak make up. Sebut pasal make up ni masing-masing ada point of view tersendiri. Ada org suka and ada orang tak suke. So tak payah nk condemn sapa-sapa. Jaga muka and badan sendiri sudah la yer.. Sekian


 Sumber: Freakishtophia

 P/S: Ada jgk yg buat pages Kami Anti Pompuan Make-Up. Kawin nnti jgn make up ok??

1 Komentar untuk "Rahsia Orang Korea Kulit Cantik"

errr...tertipu sume mamat2..
nanie, xnak lah makeup mcm ni..simple2 oklah..hihih

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top