Special Offer

Author

Unexpected Monday


Salam Semua...

Esok da nak kena masuk ofis as usual. Banyak keje nak kena settlekan before masuk Tahun 2012. Planner kena tip top balik mcam zaman praktikal dulu. Da lama da aku abaikan planner aku sampai aku pun jadi tunggang langgang. Huh.. 

Off To Amcorp Alone- Lonely Me
 
Hari ni shud be aku keluar melepak ngan Lurviey and makan-makan. Lepas Zohor memang da bersiap-siap nak keluar then dapat call from Lurviey saying that his granny baru je meninggal dunia.. (Al-Fatihah). So plan terpaksa dibatalkan and aku kena keluar sendiri utk soru. Hari ni genap tiga hari tak jumpa Lurviey. Manusia hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan. Di sebabkan tak jadi keluar ngan Lurviey maka  aku plan nak ke Amcorp Mall je la. Dekat, menjimatkan tenaga,masa dan duit aku. Keluar sorang kalau shopping barang memang untung la sebab tak amik masa yg lama and aku akan beli barang yang aku listkan je. Tapi kalau keluar ngan Lurviey sebab lama duk ushar barang, benda yg tak de dlm list pun aku beli.

Salad My Fav

Veges- Brocoli and Cauliflower wajib beli :)

Eh.. Ada ikan patin? Tapi tak beli la. Tunggu mkn yg mama masak


Sampai kat Amcorp terus cari barang yg aku nak beli. Abis beli barang ingat nak Lunch kat sana sebab mmg tgh craving Mee Hoon Tom Yam kat Uncle Chilies yang bikin air liur aku meleleh tapi mengenangkan diri aku yg sorang-sorang je aku rasa segan plak nak masuk. Better aku balik je. Sian kat Momo kat bilik. Abis beli terus balik. Total masa yang aku gunakan utk beli barang less than one hours plus masa pergi and balik. Huh.. Terbaik tu.

Abaikan girl itu.. bukan kawan aku :)
Di sebabkan dua hari duk terbungkam dlm bilik, tenaga pun banyak tersimpan memang semput aku keluar jalan ari ni. Huh.. Kejap je badan tak fit. Dllm masa dua hari leh semput aku jalan. Nasib kurus.. Kalau gemox tak tahu la kan, plus ari ni panas terik. Nasib tak de tanda-tanda nk pitam. Alhamdulillah. Balik, makan, layan Momo, Twitter, Blog, Movie then tidoo.. Huh... Tido lagi. Rest again??? Sekian..

P/S: Esok keje.. Hati risau nak tinggal Momo.


0 Komentar untuk "Unexpected Monday"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top