Special Offer

Author

Kenali Gay Melalui Jari

Kenali Gay Melalui Jari

Salam Semua... Gay kini isu suam-suam kuku di Malaysia. Macam tak de orang kisah je gay or tak gay.. Yang dorang kisah pondan..pondan..pon...
Heels Wardrobe

Heels Wardrobe

Salam Semua... Otak ting tong tgk nih Mempunyai heels wardrobe seperti di atas ini semestinye benda yang wajib aku nak.. Tapi not now ...
Semakin Yakin Dengan Keputusan itu

Semakin Yakin Dengan Keputusan itu

Salam Semua... Wahhh... Amarah masih lagi belom reda tapi masih dalam peringkat merasionalkan pemikiran yang tidak rasional (mentally dist...
Mau Apa Lagi.. Rimas La...

Mau Apa Lagi.. Rimas La...

Salam Semua... Finally dpt jugak jumpe Lurviey ari ni even kejap je.. Sigh** Yang paling penting adalah menyerahkan hpnye kembali agar ak...
Penyelesaian di Hujung Jari

Penyelesaian di Hujung Jari

Salam Semua... Masih rasa mengantuk dan ingin tidur kembali. Ahad kan ari rehat-rehat.. Lenjan atas katil sampai puas la kan. Setiap manus...
Diamond in the SKY

Diamond in the SKY

Salam Semua.. Perkara yang paling aku nak lakukan skang and rindu sgt2 is lying down and wathing star in the sky. Dulu aku selalu tgk b...

POV: Nasi Lemak 2.0

Salam Semua... Hari Sabtu yang kurang menyeronokkan cuz without Lurviey.. Handfon Lurviey pun ngan aku, so how to contact him? Via FB.. Emm...

Siapa Ahmad Kemin

  Salam Semua... Yeah.. Buat pertama kalinya dalam Santai Personaliti ari ni akan mengupas mengenai seorang individu yang mungkin asing ba...
Iphone Sick, iSick

Iphone Sick, iSick

Salam Semua.. Apa tu Iphone Sick? Adakah Iphone 6 yang bakal keluar selepas Iphone 5 yang baru launch baru2 nie? Semestinye tidak ada kena ...

LIFE: Live, Laugh, Love

Salam Semua Banyak benda yang happen lately in my life. So dengan apa yang happen aku rangkumkan life quotes which describe me and what wa...

KiddyTrack Kesan Lokasi Anak

Salam Semua, Santai teknologi ari ni membawa korang dengan satu lagi teknologi yang sangat berguna kepada ibu bapa. Apa tunggu lagi, baca an...

Dunia Baru Diana Amir

Salam Semua.. Sapa tak kenal Diana Amir?? Senang citer those yang tgk Aku Masih Dara mesti kenal yang seksi meksi tu.. Yang ada dialog Far...

Mencari Katarsis

Saat diri luka Saat diri duka Saat diri lupa Katarsis Di Mana Tika Gembira Tika Suka Tika Riang Tika Girang Katarsis Hilang Emoku terusik ...

Stubborn in ME

YES I AM STUBBORN.. Salam Semua... Panas sungguh hari ni sepanas hati dan darah yang sedang mendidik yang secara tidak langsung telah m...

Besties with different PERSONA

Salam Semua.. Weehoo... Malam ni ingin menyingkap kembali pertemuan aku dengan memember aku during UNI life. They're besties that I ev...

Will You Marry Me

Salam Semua... Selamat tengah malam.. Tinggal berapa jam je lagi then back to routine.. Working..working..working.. Tak tahu nak cakap seb...

Mangga Cinta Redzuan Ridz

Salam Semua... Erk.. Ari tu Epal Cinta.. Kali ni Mangga Cinta plak.. ye.. Memang betol pon.. Wahhhh untungnye badan semua benda nk dapat.....

I got it back : DVD

Salam Semua... So..so happieeee ari ni bercuti dapat la rest puas-puas melepak dibilik keseorangan dan yang paling penting aku dapat benda...
F*** Fix Forgive Forget

F*** Fix Forgive Forget

Salam Semua.. Selamat Malam.. Yeayyyy esok cuti... Those yg menyambut Deepavali aku nk ucapkan Happy Diwali and to my frens Latchu and Ra...

UM Sasar 100 Universiti Terbaik

Salam Semua.. Wah UM Sasar 100 Universiti Terbaik? Malas nk ckp lebih.. Baca lah info negara.. :) UM IS ONE. KUALA LUMPUR - Universiti Mal...

Libya Bebas Pemerintahan Gaddafi

Salam Semua Tak sangka pemerintahan Gaddafi menimbulkan kesengsaraan dalam kehidupan rakyat di Libya. Oopsss... Aku masih menggali info Sia...

Mayat Gaddafi Berbau Busuk

Salam Semua Santai info dunia masih di Libya memfokuskan tentang kematian Gaddafi. Mayat Gaddafi 4 hari MISRATA, Libya - Mayat bekas ...

Gaddafi : Di Julang Di Buang

Salam Semua..  Hari ni terpanggil untuk mendalami dan menyelami "Siapakah Gaddafi". Gaddafi Ibarat Seorang RAJA di Afrika ...

Aku, Lurviey and The Kings

Salam Semua... Pejam celik pejam celik, Isnin kembali lagi.. Isnin? Ala Supermak... Da lama tak tgk.. Last tgk masa kt kolej ari tu.. Damn...

Exciting Saturday with Lurviey

Salam Semua... Alhamdulillah permulaan ahad yang begitu menenangkan selepas bangkit daripada tidur. Alhamdulillah masih diberi peluang untu...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top