Special Offer

Author

Curi baca SMS... Pernah Buat?

Assalamualaikum

Sambil menunggu Lurviey amik aku nk update pasal "baca sms orang" ni.. Korang pernah curi baca mesej org tak?? Mesti ada yg pernah kan? Aku pun penah.. Sebab aku menggunakan ketinggian aku untuk membaca SMS org "kecik comel" ni time dlm tren.. Tak sengaja ok. Tertengok.. Ala nasib aku rabun kalau tak segala mesej aku nampak..

Td masa dlm tren kat LRT tu adalaj sepasang suami isteri ni masuk then isteri duduk sebelah budak sekolah dlm form 1 mcm tu la.. Lepas tu aku perasan so isteri ni senyum sorang-sorang.. Then tak lama tu baru aku realize die baca mesej budak sebelah die.. Haha.. Mesej sapa la ek??Makwe? Sekian

Tips mengelakkan mesej di baca ketika berada dlm tren:
1. Kalau agak mcm privacy tak yah mesej
2. Kalau rasa tak nak mesej jugak pandai la pilih port bagi elakkan org baca

Sekian..

P/S: Nak shopping sat ngan Lurviey..
Tag : emovere
2 Komentar untuk "Curi baca SMS... Pernah Buat?"

ade satu lagi cara... screen protector yang mahal sket... yg gelap... so org tak leh baca ar... akak bernasib baik sbb bb... so tulisan pun kecik... so hampa tak leh la baca.... :)

i pon prnh curi baca sms org...but my children punye lah.....itu mesti curi baca punyeeeee..as long diaorng x letak pswrd kt hnpn daorng lah...hehheheheh

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top