Special Offer

Author

Doktor Betul ke Tipu Nih?

Assalamualaikum

Fuhh.. ari ni relax and santai je keje. Tak de stress, follow the flow.. Ahaks.. Tak nak citer pasal tempat keje. Ok ckp pasal doktor nih. Aku kadang-kadang phobia ngan doktor ni. Bukan sebab takut ubat or injection. Aku lebih prefer injection sebab kesan die lagi cepat daripada ubat. Cume yg phobianye tang services mcm haram jadah. Kau keje jdi doktor profesion yg mulia tuh, tolong la keje lek lok. Mentang-mentang la kena bayar singgit jadi layanan mcm tettt.. Apa cer??? Tolong la sapa-sapa yg jadi doktor tu be professional sikit masa buat keje. Y'all dealing with nyawa manusia. Ishh aku plak emo nih..
 


Actually a few days ago Huda went to Klinik and ada Indian doc ni layan service mcm tett..And today colleague aku yg lain lak pergi..  Adakah wajar bagi seorang doktor ckp " kalau tak ok lagi, pergi klinik lain " (lebih kurang mcm ni la collague aku citer) Shud be kau punye patient kena la follow up if tak ok.. Bukan suruh pergi jumpa doktor lain kat klinik lain.. Seriously aku rasa doktor ni bodoh seyh...  Ni lah antara satu sebab aku malas nk pergi jumpa doktor satu hinggit.. Lebih baik pergi jumpa doktor yg berpuluh hinggit. Service baik, professional and memang beretika. Mana Sumpah Hippocrates tuh?? Ok Bai...

P/S: Maaflah kalau ada doktor yg terasa.. Aku ckp doktor kt atas ofis aku nih..
3 Komentar untuk "Doktor Betul ke Tipu Nih?"

rase doc Indian mmg cengitu kot..races skit.klau sama2 derang layan baik punyooo...tu yg senang dpt mc bagai..klau kite, huh..menci tul..huh

dya pun tak suka kalo pergi jumpe doktor satu seringgit.. dya dh pernah kena..

kak Akma.. kt klinik tu ada doc chinese malay and indian.. tp yg indian ni mmg probs.. collegue sy yg pergi tu sorg melayu n sorg chinese.. ttp layanan sama.. service teruk.. bgi ubat kt pakcik tua pun salah... then call ckp kt nurse tukar ubat.. bahaya la mcm ni..

Dya.. Tau xpe.. xbestkan kt doktor singgit ni.. kualiti tak bagus.. da naik gaji pun kualiti ttp tang tu.. sigh**

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top