Special Offer

Author

Hilang Status Gliteratti Nuffnang?

Assalamualaikum

Sapa kat sini pernah hilang status Gliteratti Nuffnang? Stress tak? Apabila hilangnye status Gliteratti maka blogger tersebut adalah non-exclusive member.. Arghh.. Tak best kan? Haa.. Kali ni aku nak share sikit pada those yg hilang status Gliteratti tu and mcm mne nk dptkan balik status anda. Bayangkan BE tgh masyuk kt blog tetiba time tu plak status anda hilang, and surely earning utk BE tu da jadi separuh..


Ingat entri Aku Hilang Status Gliteratti smlm? Actually smlm tu kali kedua aku hilang status tu.. Kali pertama memang sbb aku letak iklan Mangga, so automatically hilang status Gliteratti aku. Sedih kot.. Time tu kurang cerdik pasal ni semua. 4 5 bulan jugak la aku menanggung derita hilang status ni (even da remove iklan mangga). Then tak lama kemudian aku dpt balik status aku.. Terima kasih ye Nuffnang

Semalam, aku check then aku hilang status aku lagi sekali. Arghh.. Earning pun tinggal separuh. Tapi hari ni sangat terkejut sebab aku da dapat status Gliteratti aku balik. Sayang Nuffnang. Apa yg aku buat utk dpt balik status Gliteratti tu? Apa lagi kan.. Kena la hantar TIKET


1. Log in Account Nuffnang Korang


2.Pergi Kat Bahagian Hubungi Kami




 3. Pilih Pertanyaan/Cadangan


4. Isi Mesej Korang, Letak Priority tu Tinggi So Nuffnang Akan Action dgn Lebih Cepat


5. Hantar Tiket

Tu je step die.. Mudah kan.. Then nuffnang akan reply kat email korang. So skang aku da dpt status Gliteratti semula.. Emm.. One more thing, ada blogger ckp kalau nk dpt BE rajin-rajinkan la diri tu menghantar Tiket kat Nuffnang. Hope lepas ni those yg ada problem ke, cadangan ke, nak keje ngan Nuffnang ke sila lah hantar tiket. 

P/S: Suke..Suke...Suke..


1 Komentar untuk "Hilang Status Gliteratti Nuffnang?"

i da 2 kali ialang status tu??smpai naik fed up dah nak anta tiket..hahaha..btw its a good info especially to the new blogger..hehehe

Regards,
-Strider-

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top