Special Offer

Author

Awan Kelabu Mendung Mengandung

Assalamualaikum

Selamat pagi... Hari ni khamis, esok jumaat, lusa SABTU.. Yess... Sabtu tibe lagi.. Tak sabar nk jmpe Lurviey. Cuaca kt sini mendung je. *berarak mendung kelabu,mengekori langkahku.. Mcm lagu Alleycats gitu.. Nasib baik tak hujan. Mendung je. Cepat-cepat aku melangkah dengan langkah besar. sebab takut hujan di tengah jalan. Malas nk bukak payung. Aku bukan jenis org yang suke berpayung. 


See.. Nampak tak awan mengandung air? Mcm berat and sarat je. Sesarat hati aku yang rasa tak menentu. Lama tak jumpa mcm ni la. Walhal baru hari kelapan. Apapun selamat menikmati hari khamis and semoga hari ini lebih baik dari semalam. 

Chopp.. Sebelum tu aku nk share something pasal Zikir Harian. Semalam before tidur aku download dlm iPhone. Ok zikir harian untuk hari khamis...

Subhan Allah wa bi hamdihi subhan Allah al'azim

Maksudnye: Maha Suci Allah dengan kepujiaanNya
Maha Suci Allah Yang Maha Agong.

Fadhilat: Setiap satu kali bacaan, Allah akan mengampunkan dosa kita sebanyak buih dilautan, dan Allah akan menghidupkan satu pohon buat kita di Syurga

 
P/S: Sharing is Caring. =)
Tag : emovere
4 Komentar untuk "Awan Kelabu Mendung Mengandung"

perkOngsian ilmu yg baik. dtg cari pahala. hehe :)

mudahkn..boleh amal hari2..;-)

samalah, sini pun mendung je pagi tadi..

terima kaseh, kongsian yg baguss..!

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top