Special Offer

Author

Kisah Hantu Dan Stoking

Assalamualaikum

Meh sini nk story pasal hantu ni.. Amik mood seram post waktu malam. Ngeee... Sapa pernah jumpe hantu? Rumet aku dulu bleh nampak hantu. Tapi kadang die diam je la tak nak kasik aku takut. Die da biasa da nampak. Cume aku leh perasan kalau die tido ada al-Quran sebelah die confirm ada something dlm bilik tu. Aku pun slow2 naik katil tidur.Baca doa pejam mata and tido.



Aku pernah lepak ngan member aku waktu malam and sambil tu story pasal hantu. Best jugak kan malam ckp pasal hantu sbb amik mood takut. Tapi biasa kalau malam je orang citer pasal hantu, siang jarang plak. So member aku ni ckp la yg hantu ni masuk melalui ibu jari kaki. Hah... Ibu jari kaki? Kalau kite tgk dlm tv org berubat apa tu mesti picit ibu jari kaki kan? Perasan tak?. Lepas je aku dengar pasal hantu masuk ikut ibu jari kaki ni maka aku tidur je pakai stoking. Wahaha.. Nk gelak bile ingat balik. Dek keterbiasaan memakai stoking tu sometimes mlm2 nk tido pun aku pakai stoking. Hehe.. Cume sesekali teringat tu nk gelak jugak. 

Hostel perempuan mlm2 lagi la nmpk mcm scary je. Nk pergi toilet pukul 2 pagi pun da rasa lain mcm da. Sebab rumet aku pernah citer die nampak benda tu tgh duk 'menjamu' dlm toilet. Dua ekor lak tu. Time tu pukul 3 pagi. Masa tu da akhir sem and we packing barang sambil tgk movie la. Bilik lain da senyap da. Tpi tu pengalaman orang la. Pengalaman aku is time form 2. Aku dengar baby nangis. Time tu pukul 4.30 pagi. Aku bangun awal mandi sebab tak nk berebut toilet. Maklum la duk hostel terpaksa la berebut toilet. Peduli la kan. Janji aku siap awal. Korang pernah 'kena'?

P/S: Da lama tak tengok citer hantu.. 

 
3 Komentar untuk "Kisah Hantu Dan Stoking"

siap pakai stokin naniey..hehe..trngt plak dlu msa ayu dk asrama mcm tu la..1 sekolah kna kcu sbb kcu tmpt dia kot..bnyk org histeria..huhu

masa Iris lower form dulu..orang minyak masuk asrama..nak pergi prep pun takut.g ramai2 siap bawa kayu lg..da satu pg senior nampak orang minyak depa pintu blok berhadapan..depa ramai2 p lingan org minyak tue sementara tunggu warden datang..sampai ja kat kawasan perkarangan sekolah, org minyaktue tetibe lesap..

err...seram lak rasa..pernah kena..waktu tu dlm pukul 2-3 pagi..ke toilet, tiba2 trasa mcm org tepuk blakang..bila tgk xde sape, buat bodo je la. kalau di layan lagi di kacau, makan buat tak tahu je...esok baru bising2...huhuh

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top