Special Offer

Author

Me and Barniey

Assalamualaikum

Another Saturday without Lurviey. Sigh** Pagi keluar ngan Huda teman her beli barang then makan-makan. Tgh syiok makan Lurviey call ckp tak dpt keluar today. Just now belek-belek album then nampak album Barniey. Rindu nk usap si Barniey comey nih. 






The best moment aku ngan Barniey bile dpt feed die kat tangan. Masa ni umur die dlm sebulan lebih kot. Tapi sadly Barniey da tak de da. Degil sgt. Pandai cari jalan keluar. Tahu-tahu je hilang.  Punye la mencari mcm orang gile jumpa je da kejung. Nangis again... Di sebabkan tu aku tak sanggup nk bela binatang.Teringin nk beli arnab lagi. Tapi nak cari yg tak aktif mcm Barniey nih. Yg bleh duk diam. Mcm blogger singapore tu. Ok Bai..

P/S: Stalker terhebat da tak de blog but I saw her on YouTube.. :P

Tag : emovere, personal
5 Komentar untuk "Me and Barniey"

tomeinyerrr..!!

dia mkn ape tu..? xgigit je jari kita kalau bagi mkn mcam tu..!

nur : kasik mkn carrot.. x gigit sbb yg ni baby.. tp kalau bapak or mak die mmg x leh kasik mkn ni. kalau kena gigi die sakit sikit je.

arnab makan apa pula tu merah2

etuza: mkn carrot.. jdi mrh sbb efek lomo :)

aaa comelnya.. agak2 kalau barniey ni kita bagi kawan dgn Fibi alin dia nak tak? heee

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top