Special Offer

Author

Mentally Exhausted

Assalamualaikum

Jumaat yg sungguh meletihkan.. All Out!!  Walaupun hari ni da hari Sabtu tapi aku still rasa letih yg teramat sangat. Tak pernah aku rasa letih mcm ni. Mentally Exhausted.. Dlm masa satu hari semua benda nk kena settlekan. Sampai aku hilang ingatan utk jangka masa yg pendek. Till my boss said " I told you just now, forget ka? Umur belum 40 lagi" Aku rasa macam "ah persetankan, aku nk siapkan semua ari ni and balik dengan tenang and tak nk repeat the same thing next week". Nampak mudah tapi nk uruskan urghhh sampai mental aku. Bayangkan dua benda yg sama yang and dua2 tu penting which aku tak bleh nk choose yg mane satu perlu diutamakan and then kena siapkan and settlekan ari tu jugak. Penat woo otak aku. Tapi apa bleh buat kan. Tanggungjawab. Tak sabar nk bersara awal nih.. Sabar..



Untuk menghilangkan tekanan dlm masa yg singkat aku buat la filing sambil menghabiskan fail yg ada. So senang la sikit keje aku nnti. Tak de la messy sgt. Sekali fikir rasa nk balik semua dlm counseling field. Rindu nk conduct program and sikit je rindu nk buat counseling session. Kadang mendengar masalah orang ni buat kite bersyukur sebab kite punye life lagi better dari org yg bermasalah ni. So baru kite sedar betapa beruntungnye kite menjadi diri sendiri.. 

So abis keje terus balik. Relax-relax sebelum solat Maghrib sambil layan UAI. After maghrib aku landing atas katil pejam mata jap sedar-sedar almost 1 pagi. Bangun solat Isyak jap. Bajet nk stay up sambil BW cuz biasanye kalau da tidur confirm leh stay up sampai pagi. Tapi nampak sgt aku letih sgt. Memang terus tidur sampai subuh.

Well hari ni something unexpected happen. Will update later. Physically Exhausted!!! Ok Bai..

P/S: Masa utk BW.
Tag : emovere
2 Komentar untuk "Mentally Exhausted"

haish...nur baca pun dah tau mesti letih...ni kan pula nani yg menanggungnya..!

sah-sahlah letihkan..
byk2kan rehat, smbil rahat sambil BW..

dan selamat berblogwalking.. :)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top