Special Offer

Author

Nak Cepat Kaya?

Assalamualaikum

Sebelum aku citer pasal kaya cepat aku nk story sikit pasal perasaan aku skang.. Bengang woo.. Ada co kat building aku ni wat survey then ok aku agree to participate la nampak mcm desperate je cri orang. Wahaha.. Lepas tu seperti yg dijanjikan aku pergi pukul 1. Tapi sampai sana tunggu sampai 20 minit. Lastly aku and member aku decide utk tarik diri from participate survey tu. Pantang betul aku kalau org tak on time ni.Kang kalau ckp _______ tak on time marah.*sendiri isi tempat kosong.. 

Ok berbalik pada entri ni plak. Sapa nk kaya cepat?? Jadilah hacker. Bukan takat akaun FB je bleh hack,.. Saving acc pun boleh.. Wahaha... Actually aku ada received email from Public Bank. Aik.. Bile masa plak aku ada bukak akaun Public Bank nih? Tetiba suh aku update account. *something fishy here... 



paparan jelas, klik gmbar


Korang pernah dapat email mcm ni? Bijak orang desperate nak kaya ni fikir mcm mne nk dapat duit banyak. Selamat Menikmati duit haram la those yg suke amik hak orang tu ok.. Ok Bai..


P/S: Perut da kenyang dan mata mula mengantuk...






Tag : emovere
4 Komentar untuk "Nak Cepat Kaya?"

Anda di tag!! http://mohdnoorshawal.blogspot.com/2012/05/1st-giveaway-by-nabila-medan.html

hmm mcm2 cara kan orang blh buat skrg ni..asalkan kita jgn trpngruh..kdg2 dgr pasal duit ja cpt ja kita ni.hehe

bahaya kan..kalaulah seseorg tu ade akaun p.bank, dan ikut arahan dalam emel tu... naya oooo..!

slalu gk cik lynn dpt email cmni...mmg tros dlete...xda nk bca2 dh...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top