Special Offer

Author

Pasar Malam Jalan Semarak

Assalamualaikum

Semalam sebelum ke Restoran Gerak 21, singgah ke Pasar Malam Jalan Semarak depan Pulapol. Nak jugak tgk keadaan pasar mlm kat situ. Nampak mcm besar sampai tempat parking pun tak de. Tapi Luviey sanggup u-turn balik cari parking.  
Tak tahu nak makan apa and lastly beli keropok kat pak cik ni. Tapi aku nak keropok kat Terengganu (mengada-ngada).Nikmatnye kalau dpt mkn keropok fresh kt Terengganu cicah cili sos. Perghhh heaven kot. Mkn yg direbus.


Lepas beli keropok, Lurviey nk minum air tebu. Katanye pure. Sekali sedut memang pure. Terbaik ah pak cik ni. Semoga murah rezeki pak cik ni. Tak nipu. Pantang betul aku ngan org meniaga makanan tapi mengharapkan keuntungan semata-mata. Dosa free je.

See, confirm da ramai yg beli, hampas tebu banyak gile. 

Da siap beli terus ke Restoran Gerak 21 pekena ABC plak. Erk.. Aku tapau Kue Teaw Goreng kat pasar mlm ni bajetnye nk mkn bile balik bilik tapi last2 tertinggal atas kete Lurviey. Huarghh.. 


P/S: Teringin Yong Tau Fu... :P
2 Komentar untuk "Pasar Malam Jalan Semarak"

bila pegi pasar mlm semua teringin kan..tadi nur pun g pasar mlm..beli limau madu.. :)

wahh beznya ayu pun suka gi pasar mlm..hehe

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top