Tepuk Bantal Sebelum Tidur

Assalamualaikum

Selamat Pagi... Rise and Shine.. Nasib baik aku bangun.. Apa bleh buat, charger fon rosak maka bateri pun kong, iPhone kasik kat Lurviey suh upgrade system and jam aku plak rosak. Arghh.... Satu petua is tepuk bantal sebelum tidur tiga kali niat nak bangun pukul berapa. Yg ni memang selalu aku buat time kat asrama dulu tapi skang tak de da. 

So smlm aku meraih simpati ngan Lurviey msa chat. Kononnye la tnye nk bangun tidur mcm mne sebab fon dua2 tak de. Walhal hati memang nk mintak dilayan. See.. Attention Seeker. So, Lurviey pun ckp sebelum tidur tepuk bantal 3 kali and niat. Ala if mcm ni mmg dari dulu lagi aku tahu. Mama pun selalu pesan kat aku. 

Hari ni aku tak kira, aku nk beli charger fon jugak. Susah woo nanti aku nak bangun. Pagi tadi da sedar, then tidur balik lepas tu da lewat.. Oh tidak.. Lewat 5 minit je. Tapi rasa mcm lewat 15 minit. 5 minit tu mcm2 benda aku bleh buat. Wahaha.. 



Pagi ni breakfast ngan Nestum dulu.. Chopp..Chopp.. Korang da baca pasal kisah hantu dan stoking? Sile baca...Ok, have a nice day peeps!!! 


P/S: Teringin nk mkn Nasi Kandar :)

Tag : emovere, personal
6 Komentar untuk "Tepuk Bantal Sebelum Tidur"

fon memeang penting untuk bangun pagi...kalau tak ada yang lambat bangun..huhu

wahh sebut nasi kandar ayu tringin jgk!! ;-)

@nur anis- betul tu.. sgt penting sbb nk kunci jam.. huk2..
@ayu- tu la ingat abis keje nk cri nasi kandar.. :)

a'ahlah..dh xingat petua nie..

kadang zera set alarm kat tablet, ta dengar pon. haha

kan...ingtkan nur je yg tahu pasal ptua tu..rupanya nani pun tahu, kira popular gak la kan petua ni..hihih

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top