Special Offer

Author

Lunch at Zest Cafe & Restaurant

Assalamualaikum

Semalam pertama kali menjejakkan kaki ke Bangsar South. Selama ni tak pernah perasan pun akan kewujudan cafe-cafe yang ada kt situ. Apa yg aku tahu ada Carrefour. Tu pun first and the last pergi masa zaman Uni. Ari ni menapak lunch ke Zest Cafe dengan colleagues..


Tempat die nice and tak de la pack sgt and tak de bising-bising mcm kat pasar borong. Sgt tenang nk menyantap. 


Gmbr sememangnye dipetik dari google je. Di sebabkan risau colleagues ckp aku giler gmbr, so aku snap gmbr mkn pun curi-curi and snap gambar apa yg aku makan je.



Aku da lupe name menu ni. Yg pasti Soup of The Day die tu ada kubis then ada herbs yg aku pun tak tahu apa. Then air calamansi. Nama nk up tapi sebenarnye air limau nipis je. Sungguh aku tak suke.. But apa bleh buat, order set lunch. Nasi die ok sebab rasa spicy and dua ekor udang and dikelilingi oleh sayur yg sememangnye tak de rasa apa. Dlm erti kata lain rasa pahit sayur. Dessert plak puding roti. Aku tak suke sebab rasanye manis.. Ok maybe nnti akan pergi lagi utk try yg lain plak. Harga? Standard Price..

Aku masih belum lunch.. Korang da lunch??  




5 Komentar untuk "Lunch at Zest Cafe & Restaurant"

sedapnya ..hehe..ayu posa arini ;-)

belum lunch..! bila tgk pic makanan ni perut berbunyik2....adoiii..!

sedap3...wani puasa hr ni hihihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top