Special Offer

Author

Test Your Brain : Right Brain or Left Brain?

Assalamualaikum

Hi Hi semua...
Petang ni nak sharing pasal otak. Jom test otak korang kat sini.
Aku da penah buat masa time belajar dulu.



Jika korang semua boleh completekan sebut perkataan ni dengan betul dan cepat means otak kanan korang lebih dominan. Kalau susah means korang ni memang jenis otak kiri. *maaf sebab tidak menggunakan bahasa ilmiah.Nak bahasa ilmiah meh jumpa aku personally kite wat personality test :P. Byk ni inventori ngan aku

Lepas da baca leh tgk penjelasan yang mudah kat bawah ni. Otak kanan atau Otak kiri?
Aku otak kiri. 


Da jawab? Nanti aku share yang lain plak ok. Nak godek balik file pasal psycho,personality and yang berkaitan. :)

P/S: Selamat Mencuba.


Tag : psychology
8 Komentar untuk "Test Your Brain : Right Brain or Left Brain?"

rasanya ayu kanan kot..tapi menulis tangna kiri.hehe

tersyashul syasul saya nyebut hehehehe

kite tengah2 punya otak kot . sebab kejap2 cepat tgkp, kejap2 trsasul. hahah :DD

akak tersasul je.. hihii

rsnya kalu betoi2 fokus mesti blh kn :-)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top