Special Offer

Author

Bihun Tom Yam Bujang

Assalamualaikum

Kejap je da petang. Sat lagi malam. Lepas tu Ahad pun menjelma, kemudian Isnin... MASUK OFIS. 
Btw sebab ari ni tak keluar so masak sendiri la. Alhamdulillah kenyang. Ari ni masak Bihun Tom Yam Bujang je. Walaupun bujang still rasa da boom *masuk bakul angkat sendiri. Actually fridge super penuh sampai nk letak apapun tak boleh. Sebab tu la aku tak beli lauk pauk and sayur. Hanya beli nugget je semalam. Bayangkan bile fridge da penuh and macam-macam benda lama yang ada dlm tu and macam-macam bau la ada. Lau tak silap aku baru je cleaner bersihkan peti tu. Bayangkan anggur aku bertukar bau pisang. Huh.. Hilang terus kesegaran anggur yang gemok dan manis bile bau adalah pisang. *panas hati.. 

P/S: Short Entri. Gmbr tak sempat nk masukkan sbb ada masalah sikit. :(



7 Komentar untuk "Bihun Tom Yam Bujang"

baru nak menjamu mata..xde gmbar lak..!hihihi..

mesti dah kenyang kan..!
nur lapooo..!

OhO. bihan bujang pOwn sedap jee kalO tgh lapa. hehe. Meh la kasi cket. :p

kene ops bersih tu peti sejuk..hihi

nak gambar peti ais,nk gmbar peti ais...

ok la tu bihun pun kenyang =)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top