Special Offer

Author

Bila Kuaci dan Buku Bersatu

Assalamualaikum

Selamat petang semua..
Masih gigih aku nk menghabiskan baca buku When Kids Kill. Sangat gigih sebab nak fahamkan ulasan-ulasan psychologist, psychiatrist cuz semuanye based on true story. Hee. Maaf ini bukan novel. Sambil gigih membaca gigih lagi gigi bekerja menggigit kuaci.




Kesudahannya dapat abis dua page je sebab nak abiskan kuaci ni dulu. Wahaha. Nak tahu tak kenapa budak2 membunuh? Kalau ramai nak tahu nanti aku buat ulasan aku sendiri based on apa yang aku baca and sedikit review ttg buku ni. Tapi kalau org tak nak tahu malas la jugak aku nk bagitau. :P

P/S: Teringin nk masak Gulai Ikan Kering dengan Nenas tapi bile part kena blender cili terpaksa batalkan hasrat hati.. Adoiii..
13 Komentar untuk "Bila Kuaci dan Buku Bersatu"

dik baca balik entry nie...

http://nurain82.blogspot.com/2012/07/orang-mengamuk.html

naniey suka koci ka..hehe..plik lah semua yg kepek2 aku pandai makan..koci tak pandai..sebab kena buka kot..hehe

wah....mmg best klu dpt mkn kuaci sbil tngk tv

kalau mbaca smbil mkn kuaci..mmg ralit..hihih.

nanti nak trylah mkn kuaci smbil berblogging.hihi

kalau dh start mkn kuaci sush nk berhenti.haha

Suka jugak makan koci sedap...paling best bila tengok tv walaupun susah sikit nak kopek kulit..

leceh kan na makan, kne kopek dulu, hehe tapiiiiiiiiiiiiiii, sedap! :)

Wah, feveret Mieya waktu zaman sekolah dulu. btw, dah lama tak makan kuaci.

blender je pun..bkn tumbuk..dasar pemalas..mcm sweety..hiiihihi.. lama tak makn kuaci..huhuhu

kuaci kalau dalam dialek kelantan 'kacang ralik'. sesuai dengan namanya :)

kenapa budak membunuh? tak sabar jugak ni nak tau :)

haha, kuaci punya pasal.. apa pun tak boleh :)

mak akak suka kuaci,sekali cucu dia(anak akak la) makan main hisap2 je.hihi.macam kuaci nani tu la.hee

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top