Cendol Jagung

Assalamualaikum..

Short entri untuk hari ahad..
Mampu blogging via phone je..
Ahad yg membosankan.. Jalan kiri kanan semuanya jamn.. Nak jalan2 amik oksigen pun rimas. Sudahnye bau kentut je dlm aircond. Rimas, lemas dan sesak ble ada parent yg tak tahu jaga anak. Ble anak hilang bru nk kecoh..

Then plan nak pergi Tasik Titiwangsa but tau je la kalau pkul 5 baru nk geral confirm tak de parking and jamn tahap tak masuk akal.. Last2 singgah makan cendol... Sejukkan hati yang tgh panas . Hee.. Ok Bai..

7 Komentar untuk "Cendol Jagung"

waweee..mlm2 tgk cendol..teringin pula nak makan..huhu

wau... nmpk sedap je cendol ni... meriah plak tu kaler cendol tu...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/lulus-dan-8-jam.html

maap, zera ta makan cendol. hikk. tapi, na try. :O

kalau cndol... mmg sedap hihii

wehuuuuu sedapnyer tgk...kalau dpt ni memang xterkata la hahha

balik ni nak beli cendol lh.hihi

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top