Special Offer

Author

Kes Bunuh Eksklusif di Malaysia

Assalamualaikum

Da lunch belum ni? Masih gigih BW sana sini?
Well entri ni aku nk up pasal kes pembunuhan eksklusif di Malaysia and for sure y'all tahu pasal Kes Pembunuhan Datuk Mazlan kan. Apa yang aku nak share kat sini pasal perbicaraan kes pembunuhan Datuk Mazlan yang melibatkan Mona Fendy, Affendi dan Juraimi.

 
Sapa yang nak baca kes perbicaraan ni kena la gigih mengadap lappy/pc. Aku amik masa dua hari untuk baca ttg kes ni. Those yg nak tahu boleh klik [SINI] untuk maklumat penuh tentang perbicaraan kes bunuh ni. Kes ni diceritakan oleh wartawan yang handle kes ni.

 
Daripada apa yang aku faham dlm perbicaraan kes bunuh ni adalah MURDER for PROFIT. Tapi apapun kes da pun selesai. Kes bunuh Canny Ong pun da selesai. Pembunuh da ditangkap dan dijatuhkan hukuman. Tapi ada kes lain yang aku follow yang masih belum selesai like Altantuya, Sosilawati, and lain-lain. Selamat membaca ye!!

P/S: Sapa tgk documentary kes bunuh Canny Ong??
15 Komentar untuk "Kes Bunuh Eksklusif di Malaysia"

perghh..rajin beno nanie baca kes2 macam ni..
xseram ke...dulu kes mona fendi ni mmg giler fames..!

time tu nur xsekolah lagi kot, duk dgr2 org tua duk bercerita..hihih

Tak takut ke follow kes2 seram mcm ni ? seram lah ... :/

hehe kyra pun suka ala2 CSI ni..hehe :)

datuk mazlan tak salah kisah masa ayu kecik..monafendi yg bunuh klu tak silap ayu kn..huhu..ngeri..

kes monafendi tu akak rs seram betoi zamn budak2 dulu.. mmg hot news la ms tu

mula-mula dulu, semangat je nak follow..tapi bila dah lama sangat tak setel-setel, dah malas..huhu

kes bunuh canny ong tu tak selesai2 lagi kan.. suka juga follow kes pembunuhan ne mula2..tpi lama2 boring lak..

hehe, suka baca kes kes gini. :D

I am a coward. Cerita begini sangat mengerikan.

seram. harap tak jadi lagi kes macam ni dekat malaysia. amin.

kes yg femes mase Iris kecik2 dulu..thanks share..dah habis baca dah..

hai thanx dtg blog kitty.baru pas baca kes ni.mantap ah.kn?tak sangka ada macam ni jugak kn?

kalau csi NY dah lama selesai.. haha

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top