Special Offer

Author

Mesti Ada...

Assalamualaikum...

Selamat berbuka puasa.. Alhamdulillah. I'm waiting Lurviey to pick up here.. Smbil tunggu smbil blogging.. Ngee.. Korang makan apa hari ni? Aku still tak tahu nk mkn apa.. Blurrr.. Plus biasa lepas maghrib da masuk air masuk kurma da kenyang.. Good kan utk those yg memang nk diet kan? Tp me tak nak diet2 sebab me da keding. Wahaha.. Tapi mesti amik healthy food.. Ohhh klishe ler bunyinye. Erk.. Tak de maknanya klishe.. Betul la kan..

Ok la benda yg mesti ada dlm beg aku is buah kurma.. Dulu aku tak suke kurma tapi ex rumet aku yg ngaja aku makan hingga aku suke.. So tiap2 hari kena topup dlm bekas ni and bawak time pergi keje.. Senang sebab tahun ni aku berbuka puasa dulu before Lurviey dtg amik.. Cukup la air and kurma. Tapi kan aku rasa tak larat nk beli air tiap2 hari.. Rugi woo.. So ari ni aku buat sendiri before gerak td.. Blackcurrant.. Jimat duit aku RM1.70.

P/S : Selamat Berbuka Puasa..

6 Komentar untuk "Mesti Ada..."

memang wajib makan ni dulu waktu berbuka. dah terbiasa dari kecik. makan luar ye malam ni. :)

dya pun selalu makan kurma dulu..hihi

husna time nk berbuka xleh kurma dulu..selalunya kurma nie buat mcm popcorn time tgk tv lpas berbuka..huhu..boleh mcm tuu?

kena ubah gaya nie..baru sihat n kurus mcm kak naniey..hik3..

kurma mmg sedap...waktu bersahur, waktu yg paling byk nur mkn kurma..percaya x...?hihih

kurma ni wajib ada stok kat umah akak :-)

kurma ni wajib ada stok kat umah akak :-)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top