Special Offer

Author

Dugaan

Assalamualaikum...

Super duper exhausted.. Skang relax2 kat hotel ngan parent. Adik2 semua da balik tempat masing-masing.. Ari ni mcm2 dugaan yg happen.. Perjalanan ke Kuantan ibarat naik bas nak balik KL. Alhamdulillah selamat sampai jugak.. Aku yg tak drive rasa letih, papa yg drive confirm lebih letih dri aku.. Esok balik rumah semula.. Nanti aku up entri lagi.. Byk pending entri. Hutang BW pun byk!!!
4 Komentar untuk "Dugaan"

ss tengok enjin tu pon dah rasa penat jugak. hihi. alhamdulillah dah selamat sampai. tak sabar nak tau buat apa kat kuantan tu.. :)

cite la lagi! tp kan zera tgk best jugak jd naniey ni ek? smooth je hidup. :))

wahh bercuti lagi ke dear..hehe..salam syawal ;-)

kalau drive mmg letih tau. nampak je macam tak letihkan, padahal dugaannya lagi hebat..sbb bila drive jauh, mata cepat mengantuk...huhuhu..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top