Special Offer

Author

GDO- Maggi Tom Yam

Assalamualaikum...

Yeayy esok semua cuti kan? Boleh sambung raya lagi.. Ada yg buat open house ke weekend ni? Mlm ni confirm jamned kan? Apapun yg keluar tu jagalah diri. Mlm merdeka ni mcm2 happen.

Last Saturday aku keluar ngan adik2 aku cari brg before dorang balik tmpt masing2. Adik lelaki tak dpt join sebab BFF die nk dtg. Letih jgk pusing bandar sambil jalan kaki. Bile da letih, perut mula la lapar sbb pgi tu tak breakfast pun.. Dlm pukul 11 aku ajak dorang makan maggi Tom Yam atas pasar. Meletopsss wa ckp lu. Ni mmg fav place aku kalau nk makan.. Member aku la yg ajar mkn kt sini masa Form 6. Aku ni memang jenis yg berkurung after abis waktu sekolah.. Mane pandai mkn order2 kt kedai ni. Ble masuk Um baru la belajar. Haha..

Apapun puas hati dpt makan ngan adik2 even terpaksa tunggu lame daripada biasa. Abis makan terjah Guardian ngan kedai buku plak. Then balik dlm kekenyangan.. Alhamdulillah.

11 Komentar untuk "GDO- Maggi Tom Yam"

wah meggi tomyam.....yummy3..eca pun suke juga :)

menggoda je maggi tomyam tu. nyummm..

happy merdeka raya nani. ;)

sedapppppnyaaaaaa!

selamat hari merdeka!

nampak macam sedapppp jer! huhuhuhu

lamanya tak makan meggi tomyam..!

terasa lapar megi tomyam walaupun tak pernah try..hehe

hye dear.. lama rasanya x jengok sini...sihat? raya camne? hihi.. haihh terliur tgk megi tomyam tu!!

alamak megi tomyam... lama tak makan lah...

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top