Special Offer

Author

DIY #1: Multipurpose Plastic Container

Assalamualaikum..

Happy sunday peeps!! How are today? Apa aktiviti korang ari ni? Aku still tak thu plan aku petang ni. Tunggu Lurviey call je :)

Btw di sebabkan terlalu byk masa and aku syg nk buang masa aku tu jadi aku pun memulakan projek DIY. Biar buruk janji organize. :) Tak suke nmpk brg bersepah.

Berbekalkan bahan yang ada ; botol plastik, shawls yang aku da x pakai, gunting maka terhasillah mcm gambar kt bawah ni. Aku buat utk letak earphones and USB.

Next project masih belum kering lagi. Esok aku up lagi. Settle dua keje aku ari ni. :) Packing pun da hampir siap!!

9 Komentar untuk "DIY #1: Multipurpose Plastic Container"

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top