Special Offer

Author

Dulu dan Kini

Assalamualaikum

Salam Jumaat.. Semoga hari ini lebih baik dari semalam. Aameen. 

Ada sesapa yang jenis suke buat reminder utk diri sendiri? Kalau ye, sama mcm aku. *high five. Ada yang suke tampal menampal kat dinding dengan reminder yang kadang kala bikin semak mata orang lain? 


Gambar kat atas ni zaman uni. Semak? Emm.. tidak bagi mata aku. Segala benda penting aku tampal kat situ. Benda yang sama aku tampal kat dinding tu aku put reminder dlm planner aku. Selain planner kat dlm files pun aku letak jugak. Dlm iPhone jugak. Fuhh.. Masa ni tahun ketiga aku kat Uni and kebetulan tahun ni aku belajar pasal Abnormal Psychology. Bile belajar pasal Obsessive Compulsive Disorder (OCD) ni aku tgk aku ada trait OCD. Kadang bile da keluar bilik and da pasti aku da kunci bile turun sampai tingkat 3 aku naik semula check sbb tetiba ada perasaan tak yakin.. Grrr..  Tu zmn belajar... Bile zaman da keje..... mcm kat bawah ni...


Zmn keje pun still bertampal-tampal tapi planner da tak de da. Hari-hari tgk muka yang sama, client pun sekadar dlm fon. If zman belajar ada counseling session and jmpe klien, sibuk dengan program and interview kat luar. Totally different ngan life skang!! Tu la sapa suruh lari bidang. Padan muke. 

Da kena start focus untuk tahun 2013. Byk benda nk kena settle and aku amat berharap by March 2013 aku resign. Mencari yang terbaik untuk diri sendiri dan keluarga. Mencari keberkatan dlm kehidupan. =) 


P/S: Lain orang lain bahagian. :) 


12 Komentar untuk "Dulu dan Kini"

hihi samalah kita..tp dh kja lain plk jdnya..hehe..


eh bru tkr bju ke dh lma ni,ke ayu yg xprsn..hihi..nice!

smelah..penuh reminder..haha..dlm comp pun dya letak reminder

akak mcm ni juga,...kdg22 siap reminder hp & tulis kat buku nota lagi

SEMUA DAH SEMAKIN CANGGIH DAN MODEN...

SUKA LETAK KAT CALENDER, TAB & HP...

KAT EMAIL JUGA :)

gudluck!!
Semoga tabah menghadapi cabaran sementara menghitung hari-hari itu ...
^___^

sama lah. kalau kat ofis xcukup planner, tulis kt whiteboard lg. dlm bilik kat rumah lak ada board utk tampal2. huhu.. rs mcm organize je bila ada semua ni.

deqla tulis kat white board je..tp info psl iso dan 5S mmg wajib la tampal2...hihi..wahh..header baru lg ke? fresh!

samalah, kat opis & bilik penuh tampal2 tue hehhe

akak slalu ltk reminder kt calender sbb tiap2 hr wajib nih tgk calender hihihi

dulu ms keje n belajar akka pun ada wat camni.. hihi

hee..smpai sekarang nur suka tampal2 ni.hehehe..

nampaknya dari zaman uni lagi nani suka kasut heels ek..:)

sampai skang tabiat tampal2 nie ada.kalau tak lupa..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top