Special Offer

Author

Inai Tunang Kahwin

Assalamualaikum...

Lame tak berinai!!! Sapa suke pakai inai.. Korang suka pakai yg inai daun or inai dlm tiub tu yg jual kt kedai tu?

Aku prefer inai daun sebab tahan lama. Cume nak pakai inai daun ni kena la rajin. Nak tumbuk2 nak pakai lagi. Kalau nak pakai semalaman kena taruk plastik lagi. Fuhh byk keje tu. Tak cukup merah pakai lagi esok malam.

Kalau pakai inai tiub tu just pakai 15 minit da dpt color yg cantik merah hitam. Tapi tak tahan mcm inai daun..
First time aku try guna yg tiub. Bantai adik aku punye. Daun inai ada luar rumah tapi malas da menepek mmg tak jadi apa la. Lgipun tak de org nk tolong aku pakaikan. Huahaha. Last pakai masa tahun 2 kt uni. Da 4 tahun da tak pakai. Bile dapat pakai excited plak

Yg paling tak boleh blah bile org dtg rumah and nampak inai kat jari aku and then tanye 'tunang ke'?? And me like.. Erk.. What??? Ggrrrr..

16 Komentar untuk "Inai Tunang Kahwin"

deqla pun suka pakai inai..lepas kawen kan habis je inai trs pakai lg..x ksh la inai apapun..tp better daun sbb lagi cantik merahnya tu..

akak suka sangat pakai inai.. tp tu la inai tiub cepat je ilang warnanya

hehehe..kina pom suke pakai inai..xp sekarang susah nak cari pokok inai kat sini...:)

tips utk inai daun nak merah snang je..lepas giling tggu 1 2 jam pakai..
dan hasilnya mmg merah..

husna pon berinai raya nie..=)
guna inai daun tp x pakai plastik pon..sbb kejap je dah merah..=D

suka gak pakai dulu. bagus utk kuku kan. tp dah stop sbb asyik kena tanya soalan cepu mas je bila pakai inai. huhu..

zaman anak dara dulu mmg suke pakai inai..tp skrg sejak dh kawen, ade anak..tak sempat dh nk berinai bagai..hihi

lam dah x menginai jari jemari hehehe

deno lama tak pakai inai sejak pokok inai tu (kat umah nenek) kena tebang... dulu masa kecik2... petik2 daun kat pokok inai tu, tumbuk2 campur nasi sikit.. then lumur kat jari... seronok!:)

Nur suke inai daun, aroma dia wangi sangat..!

Last nur pakai inai bulan 6 hari tu..hihi

nurul suka inai daun lagi drp inai yang dalam tiub2..

dah lama tak pakai inai...nani..akak masukkan nani dlm bloglist

dya xske pakai inai..tapi kalau suruh pilih inai pokok atau tiub dya pilih inai pokok..haha

lamanya nani cuti blogging. :)

Suka gak pakai inai..terutamanya hari raya..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top