Special Offer

Author

Nasi Air di Bandar Cenih

Assalamualaikum...

Hello hello... Lamenye tak BW. Autopost entri. Byk hutang BW nih..
Sapa suke nasi air?? Sapa tak tahu nasi air?? Dlu aku ingt nasi campur ngan air. Weird je bunyinye. Masa tu baru transfer kat Kelantan. Bile da kena penangan nasi air... Hari2 aku singgah beli tapau balik makan kt rumah after abis waktu sekolah. Kadang2 time ada kelas tambahan memang lunch mkn nasi air kt kedai la. Oh my... Lame gile kot tak makan.. Finally dpt jgak makan tdi otw pergi Kuantan. Singgah relax jap then ternampak nasi air. So apa lagi.. Order la.. Memang nyum nyum la..

Still wondering nasi air and nasi bubur tu sama ke tak. Grrr..

14 Komentar untuk "Nasi Air di Bandar Cenih"

nasi air tu bubur? 1st time dengar huhu =)

nasi air?? nasi dgn sup ke kak nani??
or bubur nasi??

btw..lupa nak ucap..
salam aidiladha..=D

seriusly first time dengar. ape tu nani? nasi lepastu banyak kuah ehh?

salam..:)
kina pom suka nasi air..nasik ny x sama ngan bubur sebab dia ade kuah sup yang warna gelap 2..n nasi nyh memang sedap...

deno pernah makan.. nasi dia mebik2 kan, pastu letak sup ... ada ayam... sedap jugak tapi deno lagi suka bubur nasi... :)

sama je kot cuma panggilan je lain. :)

Pertama kali Nur dengar ni..
mcm nasi dalam sup je kan..

rasanya pedas ke nanie.. :)

nasi air sama kot ngan nasi bubur..hihi...deqla pun suka nasi air makan ngan ikan kering pun jadi! errr..tp lain mcm je nasi air nanie mkn ni...

1st time dgr ni dan confirmla takpernah rase pun...tapi nmpk cam bubur je..mungkin kot..hihi

selalu org kelantan yang sebut nasi air..nurulpun rasa sama kot ngan bubur

first time dgr..hehe..sdp nya tg..tringn lk ni

Kk M pun baru tau pasal nasi air ni...hmmmm..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top