Special Offer

Author

Romantic Feeling with English Garden

Assalamualaikum

Selamat petang semua. Hari ni banyak keje yang kena settlekan jadi tak sempat nk BW. Sempat terjah 4 5 blog je. Selebihnye, Insha Allah malam ni akan ku terjah. 

Last Friday, gigih aku mencari vanilla fragrance oil tapi sedih sebab tak de. Cium satu botol ke satu botol last2 jatuh hati kat English Garden. Bau yg memang aku suke. Bau mcm masuk Lovely Lace. Bukak pintu bilik je da bau. Fuhhh... Hilang stress. Rasa ringan bahu. *hiperbola sungguh 


Actually English Garden Fragrance Oil tu aku beli and letak dlm potpourri aku. Aku beli fragrance oil ni kat Hinode Shop. Kedai yang mostly item harga RM5. Alang-alang da masuk situ memang aku terus cari Vanilla Scented Candle la. Dua item RM10. 

Setakat ni lilin ni aku tak guna lagi. Sayang la nk guna sbb cantik. Mampu bukak tudung tin then amik bau je sebab bau die sgtlah kuat. Wangi!!!  

Ada sesapa yang suke bau-bau macam ni? Sat lagi balik workout!!! Buang hormon jahat sebelum aku jadi rimau marah orang.. Keadaan semakin genting dan mencabar kesabaranku.. Sabar..sabar.. :)

P/S: Sesapa yang ada twitter tu jom tweet2.
8 Komentar untuk "Romantic Feeling with English Garden "

vanila candle la..wahhh..mesti wangikan.. :)

nur suka bau vanila.. :)

suka gak bau vanilla. menenangkan. ;)

OKje pun suka jugak bau-bau wangi ni... teringin jugak nk cari... tapi kdg-kdg nani bau de sekejap je... tu yg tak suka tu,..

mesti bilik harum mewangi je.. hati pun jadi tenang :)

Hmm sampai kat sini bau vanilla.. Nyaman je... :P

dya suka bau vanila..tenang je bila bau

akak suke bau ni... mmg wangi kan :-)

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top