Special Offer

Author

Kettler Sports & Fitness

Assalamualaikum

Selamat pagi Isnin... Huarghhhhh... badan masih penat. Seriously penat sgt. Walaupun dalam kepenatan keje haruslah dilaksanakan. 

Semalam aku pergi ke Kettler Sports & Fitness untuk cari gym equipment. Beli sikit-sikit dulu. Nak beli yang besar gedabak rumah tak ada. Beli apa? Tunggu aku story next entry ye. Kali ni kasik jamu mata dulu.
Treadmill- Tahap rangsangan untuk membeli benda alah ni tak setinggi home gym. 
Dumbell yang bagi aku sangat ringan.. Tapi menarik sebab colourful. Utk gegurl kot. Nampak yang colour pink purple tu? Tu Deluxe Figure Trimmer. Price? Almost RM66.90.

Exercise Bicycles. Yg ni pun aku tak suke sebab aku pernah guna. Tak syok. 
Lurviey tgh bayar. Tapi bukan tu aku nk up kat sini. Kalian nampak tak sebelah pekerja die tu. Home Gym. Harga almost 5k tapi now ada sale so jadi RM3990. Nasib aku tak de rumah. Kalau tak da leh rembat (beli) da. Lama tak buat exercise guna benda ni semua. :(  Apapun service puas hati and mungkin akan berkunjung lagi next month nk beli Power Twister plak :P 


P/S: Tunggu next entry ye.. Selamat bekerja. 


19 Komentar untuk "Kettler Sports & Fitness"

Zam beli multy gym gak awal tahun dulu, bila selalu bersenam, mmg best bl tgk ada perubahan.. :)

wah lurviey beli alat utk xcercise ek... bagusnya.. rajin bersenam.... :-)

comel btuil dumbell tue..
jgn wat hiasan pulak kalu dh comel tue :p

akak suka guna treadmill..dulu salu guna masa bujang..kebetulan kat umah abg ada, so weekend je gi umh abg senam dgn treadmill dia... =)

Wah bestnyaaaa kalau dapat beli macam ni..hehehe

Amboi naniey nak slim nampak..hehehe

wahhh utk kesiahatan bagus ni..hihi

wah rajinnya...wah membeli belah utk kesihatan..

caiyok caiyok nani! kak intan bg semangat nih! hehehe

kalau ada rumah sendiri boleh buat satu bilik gym kan.

kalaulah ade rumah besar.. kompom satu bilik khas akan di penuhkan dengan alatan mcm ni kan.. sronok ooooo...hihih

wooo..gila lah harga dye..huhu..xp berbaloi kan..:)

mak aii..juling mata kjep tgk harga tu..haha

tudiaa..hampir keseluruhannya kak nani taw nama2 'diorang'..
mmg jelas kak nani rajin dgn 'diorang' kan..=)

Mesti byk duit nanie...rajin jg keshtn..wahh..deqla tgk harga tu pun dah terlopong mulot..haha...

naniey tayah main gym ahh, dah slim. comeii! hehehe! :)

Nak jadi jillian michaels kah? Gud girl jaga kesihatan.

glupppp tgk harga dia hahaha...bagus la nani ni mmg menjaga kesihatan betol la

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top