Special Offer

Author

Last Day

Assalamualaikum....

Ari ni cuti buat apa? Buntu tak tahu nak buat apa nih.. Planning je kot whole day. Nk keluar Lurviey lak busy ngan kenduri doa selamat, berzanji etc. 3 majlis lak tu. Dri pgi smpai petang. Jadi aku kena siap kan planner aku je la ari ni...

Ari ni ari last dapat free call. Hee.. Tpi puas hati sbb bulan ni dpt ckp lebih lama dari biasa ngan mama papa and adik adik. Yang penting hari2 wajib call after keje. Ok la tu kan. Jauh tapi dekat di hati. Opoq pun nyibuk je time aku cll kononnye nk dgr aku and mama ckp psl die. Adehh...

Psl plan nk tukar ke postpaid tu aku msih belum ada kekuatan lgi. Takut lak nk tukar ble dgr aduan pengguna kat PPIM. Jadi biarlah abis byk even guna prepaid. Kuat gayut? Hanya ngn fams and Lurviey. Cuz they org yang ptg dlm hidup aku skang. And apa pun fams diutamakan dulu baru yg lain. Eh nnti aku nk up entri psl anak lupa diri. Tungguuuuuuuu.. Kisah benar nih!!

16 Komentar untuk "Last Day"

Rasa mcm dah komen, cuma takut tak der..sebab tadi tenet bermasalah..hehe...naniey, selamat bercuti ya..jgn noty2

Wahhhhhh..... Sakan la dapat call free...
Hehehehehe.....
AJ kalau dapat pun tak tau nak call sape..
Duk ngan family pastu Mr.JR kerap jumpa...

kalau celcom mmg 7 hari..
kalau mxis sehari je...
cuma..celcom org2 tertentu je lah kan...

best la dapat free call seminggu :) miza pun pernah pasang niat nak tukar ke postpaid tapi tak tukar pun. rasa guna prepaid lebih okay. hehehe

Akak pun mmg dok tunggu masa nk dpt free call next month

pasal anak lupa diri? wahhhh. hihi

free call 7 hari? bestnya..

tak sabar nk baca kisah tu.

Wahh free kol..nape x kol deqla? hihi

husna klau dpt free kol, mesti semua buddys nak atuq..rinduuu~ =D

itupon lepas fams jugak..

akak dpt free cl ari tu, smpt guna 2-3 hari jek, pastu tak sempat nak guna daa...eekkeke...rugi jek kan..huhu

a'a akak pn dpt 7 hari hehe...celcom 7hari maxis sehari jer

kalau celcom untung 7 ari.maxis sehari je..heee

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top