Special Offer

Author

Main Sudoku

Assalamualaikum...

Mcm mane hari sabtu kalian? Sabtu aku bermalas-malasan dlm bilik. Seriously, not in the mood utk baca buku. Ble la buku-buku aku nak abis di baca. Masa tgh update apps dlm phone then aku teringat lak aku ada baca kt blog mane ntah pasal Sudoku nih. Jadi, aku re-install Sudoku. Maknanye before ths aku penah install tapi tal tahu mcm mne nk settlekan. Hampehh.. Malu kat budak sekolah *tutupmuka*.

Siap je download Sudoku aku pun dengan gigih cube menyusun atur nombor and finally da paham da. Ala kacang goreng je rupenye. Cume mata bagai nk juling tgk nombor. Dr tengah hari sampai ptg aku duk main sbb nk kasik mahir la kononnya. Tup tup kepala pusing. Adehh.. Belum mkn lagi..

Al kisah senang mcm kacang goreng tu sbb aku main yg 'easy' punye level. Maaf ye, aku baru belajar. Selama ni aku tak penah amik tahu pun mcm mane nk susun no tu tapi hari ni da tahu da!!

Ada sesapa yang suka main Sudoku? Mesti hebat gile kan. Nnti aku nak cuba kt paper lak.. :) Yg belum cube apa kata kalau kalian cuba..

Leas than 5 mts aku settlekan tanpa ada mistakes *angkatkeningmcmzianazain*

26 Komentar untuk "Main Sudoku"

dulu rajin main sudoku..dah lama dah kak intan x pernah main..

Nani nk main dlu tpi tak thu. Then last time ada download tp xthu jgk and delete. Ari ni bosan download n cube. Wahhh best jgk rupenye :)

cik siti tak rajin sgt main...yang slalu dok main tuu, member masa kat matrik dulu...siap beli satu buku sudoku lagi...hehe

Akak tak pernah main sudoku ni...cubit2 utk nani

hobi dulu2. kalo g memana buku sudoku mesti berkepit je kat tgn. skrg dah tinggal dah. huhu.. mmg leka kalau main.

member husna suka sgt main sudoku..husna jrg..klau teramat bosan boleh lar nk layan satu dua game..haha..

Dah lama Miza tak main sudoku. kalau main pun tak pernah habis satu game. HAHA

sumpah..nur tak pandai main menda ni..!

Ajarkan dong..!
hehehee..

xmalu minta nanie ajarkan..hihih

dya suka!! dulu suka beli paper star.dlm tu ada sudoku..hihi

Nani bru lgi berjinak. Ketinggalan betul

Nani da terleka skg nih. Adehh. Br shri. Addicted!

Ok la tu. xmelayan sgt. Kak nani da terjebak ni. Adehh

Haah. Dlm tu ada tp nani xpenah amik thu sbb xpandai :(

Nani pun bru je kak. Ari ni hari ketiga :(

Mainan pe ni erk?? Nama pun x penah dgr...hahaha

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top