Special Offer

Author

Red Design: iPhone Case

Assalamualaikum

Selamat hari Khamis.. Yeayyy.. Esok da Jumaat.. Tapi still rasa mcm lambat je.. Inilah jadinye bile mood ke laut di lambung ombak rindu dan hanyut dalam kelemasan.. *damasukliriklaguda* Ok straight to the point je la. Meh sini aku nk citer.. 

Minggu lepas casing iPhone yang aku guna da rosak. Before rosak tu aku ada la ushar kat pasar malam tapi tak jumpa mcm yang 'aku nak' tu. Cari kat kedai lak yang ada utk iPhone 4, iPhone4S , iPhone5. Aku punye iPhone 3GS. Ramai yang da upgrade tukar phone kan. Aku masih setia dengan 3GS aku sebab tu Lurviey yang bagi. Yg penting kena update iOS.

Finally aku decide nak beli kat Red Design sebab beberapa bulan yang lepas aku pernah tgk tapi harga masih dentum la jgk bagi aku. Jumaat lepas aku bukak then tgk ada less 74%. Harga RM68. Jadi berapakah harga selepas less?? Cepat kira!!

Ni la yang aku aku beli. Tak banyak pilihan da.. Sebab da sold out
Cover depan dan belakang. Da lame ku cari2.. Akhirnya di Red Design jugak aku jumpa. 
Da kira belum nih?? Harga lepas less adalah RM18. Perghhh.. Murah tu.. Cepat2 aku turun kat atm machine and transfer duit RM24 sebab postage cost RM6. 

Choppp...Choppp...

Before bank in /transfer duit kena sign up dulu. Da sign up add to cart then die they will invoice you if you confirm nak beli. Then pergi la bank in kat account bank yang dinyatakan oleh pihak Red Design.

Apapun service Red Design memang tip top. If nak rate by stars aku kasik bintang2 kat langit tu. Terbaik service. Jumaat aku bank in, then malam tu dlm pkul 9 they email me kasik tracking no and da pos brg tu. Isnin da dapat da tapi warden aku tak kasik kat aku. Hari Selasa baru dpt kt tgn aku. 

So bagi sesapa nk cri casing yang cantik2 boleh la ushar2 kat Red Design. Macam-macam casing utk iPhone, Samsung, iPad, Tablet etc. Ada yg murah ada yang mahal. Yg penting iponggg ku da berwajah baru. 
Jadi apa lagi, yang masih mencari2 tu boleh la tgk2 di Red Design. Banyak yang cantik2 colourful sampai aku sendiri pun tak thu nk ckp mcm mne. Terjah je www.iphonecase.com.my .


P/S: Ada brang baru nk di review. Tunggu... 

22 Komentar untuk "Red Design: iPhone Case"

cantek . . nasib baik tak pakai iphone kalau x mesti tergoda hehhe

comel je..sweet..murah pulak tu..dah jimat..:)

service tip top tu yg penting ..nanti org akan cari lagi kalau bagus service kan..apapun cantiknya iphone case tu..huuhuhu

wahh cntik tu..mrah!mmg berbaloi2..hihi

nyue singgah sini...
nyue mmg suka case..so selalu tukar case kalu jumpe yg cantik n harga berpatutkan..eheheehehe

alamak dia ada iphone case je ke?

wahhhh..cantik dah ipong nanie..!
nak usha laa..hihih

cantik!! sbb warna fav kak ina.. hihii

Pndai naniey pilih...deqla engpongg cap ayam jek..x yah la kot pkai bj...sbb ayam mmg x pakai bj..huhuhu..

Cantik la.. Akak nk terjah gak ni..

cantik lah..tpi day xpakai iphone..haha

wow..dya pon dah dapat baju baru..=)

pink?? haha..

simple tapi cantik..! henpon deno rosak dari ari tu sampai skrg duk mcm tu je... huhu

harap dapat juga kunjungi laman web kami yang menawarakan iPhone cases skins dan juga banyak model hanpon lain kat http://www.iskino.com.my

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top