Special Offer

Author

Shoe Maniac

Assalamualaikum

Sapa suke kasut and pantang nampak tgk kasut je mesti nak beli. Walhal yang ada kt rumah/bilik masih ada yg belum di pakai.Wahaha.. Aku dulu memang mcm ni tapi skang ni emm.. Da hilang kuasa membeli la. Jadi aku lasak je gladiator sandal aku. High Heels duk diam je kat bilik. Kalau zmn study dulu mmg lasak ke kuliah ngan high heels la. Turun bukit naik bukit ngan high heels. Pendek kata high heels sepanjang masa. Mcm gambar kat bawah ni semua fav aku kecuali kitten heel. Rasa tak feel kot pakai. Tendency utk terpeleot sgt tinggi. Seriously memang bile pakai kitten heels confirm terpeleot.

Kalau masuk kedai kasut mesti mata scan ada tak yang 3 inch above. Ada jgk kedai yang aku masuk 'ketinggian' tak kena ngan apa yang aku nak. Hampehh.. Masuk je kedai nampak tak de terus keluar. Lurviey buat muka penuh tanda soal. Erk.. Sejak di tegur pasal pakai heels and kena lecture keburukan high heels ni aku terpaksa la pendam perasaan nak beli and pakai. Tu yang kuasa membeli tu makin kurang power. Grrr

Ada tak your fav shoes mcm dlm gambar kat atas nih? Tapi aku rasa ramai yang prefer flat kan? AJ dan Zera mesti ada kan kasut-kasut di atas ni? 


P/S: Yg belum di terjah tunggu aku terjah ye.. 


31 Komentar untuk "Shoe Maniac"

Nani puya habitat..eh habitat lak, punya hobi…adoehhh..sama macam kak intan dulu..berjebah kasut..leps tu dah stop/.beli ketika perlu ja…selagi boleh seret , pakai ja

akak semua pun ok jer,,tp utk majlis rasmi jer pakai..

banyak kasut..hehe..ayu suka wedges

dya xsuka pakai heels..haha.tpi pakai kalau ada majlis tertntu je..haha...

heels..?uu..nur xboleh..!walaupun mmg teringin..lenguh kot pakai lama2...

Eeh??? Macam tau2 je nani ni...
Hehehheheheh....
AJ memang shoe maniac....
Tapi yang rendah2 bawah 3inch tak reti pakai.... =D
Nak rendah biar flat terus...

teringin tp xpndai nak jalan pakai tu hahahhahha

suka beli heels sbb cantik2. tp pakai time kenduri @ event je. tp kalau utk biasa2 cikna prefer wedges. rasa lebih stabil. utk2 jalan2 sneakers @ flat. baru tak sakit kaki. huhu..

husna suka wedges!! kat umah dah 3 pasang, masing2 dr jenama yg berbeza..pernah try nisakay pnya..=)
kat merbok pon bedal jugak..=P

sekarang pon masih giat membeli heels..=P

G keje nani bantai gladiator je.. Hehe. Lame xmmbli. Jdi nk seru mood nk beli smla mcm dlu2

Mesti byk kan majlis ramai kak. Gov slalu ada majlis rasmi :)

Selalu nmpk kt gmbr ayu, ayu pakai wedges :)

Sbb mjlis ttentu tu mmg memerlukan kite utk pakai heels. If pakai flat mesti nmpk pelik skit kan?

Kalau jalan non stop 3-4 hours ngn heels mlm leh rsa la nikmatnye sakit tuh. Hehe

Kt header pun leh bc da. Eceeee..
Kan? If 3inch below baik pakai flat je. Xbest langsung. Kenapa la sukar utk org fhm..

Hehe. Mesti byk koleksi chic na kan? Tu la biasa event memerlukan utk pakai ni. But not for nani pnye co la :p jln2 mmg best pakai flat. Nk2 shopping!

Wah.. Selamat menambahkan koleksi husna :) ramai yg suke wedges :) mungkin sbb tapak die kan. Stabil

Mau sakit tulang blakang akk ni kl pakai heels tinggi camtu

gossip tumit tinggi nie..hehehe~

i love high heels..zaman bujang lagik la dulu dgn kasut boot tew hahahaha

samalah dgn akak dulu... pntang offer kasut mesti beli.. tp skrg dh x...

Nani suke boot!! Cover kaki. Tutup habis.. :)

Hehe.. Nani dlu mmg kaki beli heels tp sejak dua menjak ni benda lain dlu. Skg mesti kak ina fokus kt alisha n aqilah dari kasut :) anak lgi penting :)

lama dh xpakai heels sejak lahir qalief haha...skang ni selesa flat jer nani

Deqla x minat kasut tinggi sbb lebih selesa simple je...lgpun x elok berkasut tinggi ni...huhu

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top