Special Offer

Author

Limitasi Masa

Assalamualaikum...

Alahai... Settle bw ari ni.. Fuhh.. Berkejar kejaran.. Masa mcm makin tak cukup. Nk buat itu ini. Nk berenti blogging? Uishhh big no no.. Rugi la kot.. Ye dok??? Da puas menjala tapi tak tersangkut jugak mood yang tercampak kelaut..

Di sni saya memohon maaf andai lambat saya terjah. Tak bermakna saya tak singgah tinggal link saya tak jenguk. Pukal lagi iolls singgah komen :) Hehe..

Ok la.. Azan telah berkumandang di ipongku.. Jom maghrib!!!


15 Komentar untuk "Limitasi Masa"

tak ape nanie..Nur faham..
nur pun kadang2 lambat juga BW...hihih

ai pun sama je..kdg2 x terligan nk BW ni.heheehe
buat lah yg mn termampu kan :)

sama je kita..k
dg2 smp berligan nk BW.hehehe

alhamdulillah solat dulu...cantik make up nani

rajin bw...tq bw kt blog akk,akk skrg cam lemau jek lgpun pc opis rosak huhu lg tak sempat bw...=(

Solat wajib..blog x wajb..xper naniey..good girl ! I love u !hehe

biasalar tu kak..husna pon skarang nih mood terbang p mana dah xtaw..

cikna pun rasa yg sama. nak stop blogging tp sayang giler kot. tp tak dapat nak manage masa utk blogging.

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top