Special Offer

Author

NanieyDotCom 2012

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat tahun baru 2013. Entry pertama di tahun 2013. Alhamdulillah target utk blog tahun ni tercapai. Traffic, earning, networking dan domain. Happy sgt bile kenal ramai blogger especially those yang selalu dtg mengomen tu. Thanks you so much!!! Tak lupe juga kepada haters, stalkers, silent readers.

Pageview semalam (31December 2012)
 Pageview minggu ini
 Pageview bulan ni
 Pageview sepanjang masa
 Negara, Browser and OS

Terima kasih atas sokongan kalian. Target jangka masa pendek nak dapatkan balik PR yang telah hilang masa tukar domain. *crying* Gigih berusaha. Alexa ranking dunia pun da jatuh sikit sebab tukar domain. Ranking Malaysia ok la so far tapi masih perlu tingkatkan lagi (jgn compare blog saya dgn otai, jauh beza ye). Terima kasih atas sokongan kalian semua. Blog NanieyDotCom bukan sekadar perkongsian info tetapi juga log peribadi. Sebab mudah utk saya check apa saya buat pada tarikh sekian-sekian and relate dgn apa yang terjadi. Juga saya harap ada entri yang yang dpt memberi manfaat kepada kalian. Jazakallah Khairan!

P/S: Byk hutang BW nih.. Esok saya jejak kalian yang belum di jejak. Esok bru dpt update traffic dri nuffnang bulan lepas


18 Komentar untuk "NanieyDotCom 2012"

wahh mmg byk klu nk bnding ngn ayu.hikhik..apa pn best knal nani!salam 2013!

Banyaknya pageview nani.....
AJ punya hampeh...
Hehhehhehheh...

Banyaknya PV Nanie..tahun ni mesti lagi dasat tu..

peh kencang!!! galak dan hbat. tahniah. share lah sikit rahsia... hehehee

tahniah...
terima kasih juga sudi selalu menjenguk blog saya..happy new year

wahh..tahniah kak nani..=D
teruja tgk..

kejar2..sekarang pon dah makin kurang Alexa Trafic Rank blog ni..=)

banyaknya pageviews. mesti traffic jam ni kat blog nani. huhu..

happy new year nani. :)

wow banyaknya pageview nani...terbaekkk la

selamat tahun baru 2013. pv dasyat jgk. tu rmai yg nk tau pasal kek kukus

selamat tahun baru nani......

ramai yg duk google kek kukus :-)

wah gepak 2..kak..banyaknya page view..:0

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top