Special Offer

Author

Cermin Diri

Assalamualaikum..

Salam khamis buat kalian semua.. Entri smlm kemain saya ckp nk BW kan? Tapi apakan daya masa sangatlah terhad. Abis keje settlekan barang utk di pos and jmpe Lurviey. Balik around 10.30 then nak settlekan pasal barang customer utk serah kat Lurviey cuz saya tiada di sini selama 10 hari.

Settle tang packing barang customer , packing baju plak, lepas tu makan.. Mata da ngantuk gile daaa.. Tak larat da nk terjah blog mlm ni. Mau lusa jugak bru bayar hutang.. Sempat bukak email je utk check order.

Okeh, now masuk tajuk entri. Cermin diri.. Sapa suke tengok cermin? Cermin ni salah satu therapy tau? Biasa guna utk modify behaviour yg related ngan self esteem and self image. Ngan cermin jugak boleh kite tengok orang ada mental probs . Hah??? Cam mne tu?? Ala kalau sebut cermin and mental/psycho illness terus relate je ngan eating disorder. Ala yang bulimia and anorexia tu. Scary gile!!! The way they perceive and view 'beauty' memang kelaut lah... Nak plak jenis yg jolok tekak nak muntahkan balik makanan. Walhal body da ok. Grrrrr... Kalian ada kwan yang ada masalah eating disorder? Kalau ada cepat2 la suggest them seek professional help. Kalau tak nanti merana badan.. Abis gigi2 rosak.. Eeee... >.<

Tajuk entri macam tak berapa nak kena tapi iolss nak menaip jugak.. Boleh?

Last but not least.. Have a nice day.. Saya cuti dulu.. Hehe.. Jeles chinese sebab saya cuti dulu. =)

Setepek gambar tuan belog.. Iolss suke selca!! Uolss???

12 Komentar untuk "Cermin Diri"

tak pernah lg jumpa kwn mcm tu. tp yg giler diet tu ramai la. hihihi..

Salam nani..x per...slow2 ..kak intan paham..hehe...hope bisnes nani berjaya ..ameen

Amboih......
Raya jugak ke cuti lama ni nani?
Hehehhehe.... =D

tak pa nani..utamakan yg penting dlu.hehe

haihh jeles tgk naniey yg tinggi nih!! hihii

Ishhh....x penah wat lagu tu arr..baik xyah mkn cam tu kan...aduyaii wat seksa dri je...

slmt bercuti nanie.. :)
sorry..hari ini bru dpt singgah kt blog ni..

nasib keliling husna xdak org yg mcm tu..cuma diorang jga sgt kuantiti mkn diorang..

yeay! kite geng..husna suka selca jgak..hahaa..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top