Special Offer

Author

Kopi O Klasik

اَلسَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَا تُهُ

Selamat pagi.. Yeayyy esok Jumaat... Excited giler.. Tak sabau nak hari Sabtu.. Oklah tak nak ckp banyak.. Nak jamu mata kalian dengan makanan... Satu haribulan dua dua ribu tiga belas cuci mata kat Kenanga City.  Kaki tengah sakit melecet sebab gladiator saya lak rosak zip sebab tangan saya ni memang ganas. Maka terpaksa la pakai kasut lain keluar ari tu. 

Tetiba perut da menyanyi-nyanyi minta dipenuhkan ruang kosong dengan makanan. Then pergi ke Food Court punyelah bengang gila babas... Semua cina... Pihak management tak fikir ke yang datang kat situ bukan semua ca ya nun. Tak tahu lak if saya terlepas pandang. Then turun la kat LG nak cari sandal. Da tak sanggup da nak jalan ngan kaki lecet. Then nampak Kopi O Klasik. Ada orang melayu. Pekerja pun melayu.. Masuk and order 

Da masuk kat situ memula nak makan nasi. Then nampak tom yam apa lagi kan.. Tukar fikiran lah. Nasib Lurviey benarkan makan Mee Hoon Tom Yam. Biasanya saya memang wajib makan nasi dulu. 


Tadaaa... Mee Hoon Tom Yam kat Kopi O Klasik memang kawww... Serious rasa nak lagi.. Harga RM7.90 da termasuk air. Kami order air sama- Ice Lemon Tea.


Lurviey lak order Nasi Lemak Rendang Ayam. Harga RM 8.90. Siap ada kangkung yang direbus lagi tu. Teringat dulu selalu makan nasi lemak, sambal bilis, telur rebus and kangkung rebus. Terangkat beb!!! Ok Bai.. 


P/S: Semalam cuti BW sebab keluar. Hari saya terjah kalian ok. Jangan merajuk ye.. 


13 Komentar untuk "Kopi O Klasik"

Murah jugak ek Nani???
AJ belum pegi lagi Kenanga City tu.....
Takde orang nak diusungkan untuk temankan kesana....
Hehheheh....

wahhhh...bikin lapar la... :)

Lupa nur belum bekfas..hahaha...

murahlahkan nanie.... :)

emmm.... sedap2 :) terliur pulak deno, deno mkn roti sekeping je pagi ni,,,, huhu

andu bah makanan di sini buat mv terliur

sedapnya. tengok makanan2 tu terus lapar. huhu..

nasi lmak macam best.boleh try ni ;)

sedap2 makanan..akak memang peminat kopi..x kisah la apa jenis pon..

pergh..terliur dya tgk mee hun tomyum tu..

erkkk
marbeles nmpk tomyam tu.adehhh

Perghhh tom yam dia nampak mabeles la Nani..mesti sodap tu kan..

IKLAN


PopAds.net - The Best Popunder Adnetwork
Back To Top